348 Vågat (88/366)

Lite vågat kan det nog kännas för en liten tjej att försiktigt doppa fötterna i vattnet.IMG_9700Än mer vågat att ta steget fullt ut med tanke på att det bara är 16 grader i medelhavet !
Nu blir det inte kallare och snart vänder det för att sakta men säkert uppnå 28 grader i juli.

2016_grön

27 thoughts on “348 Vågat (88/366)

 1. Vilka härliga bilder. Jag riktigt känner hur modig och stolt tjejen är som vågar doppa tårna i det kalla vattnet. Såååå fint fångat!

  Like

 2. Så underbart söt bild med hennes nyfikenhet med ändå lite tvekan. Sedan är jag lite imponerad av de vuxna som på andra bilden badar, 16 grader är inte direkt jätteskönt… 🙂

  Liked by 1 person

 3. Vilken liten tuff tjej men det räckte nog med att doppa tårna. 16 grader är bra kallt säger en badkruka 🙂 Låter mycket bättre med 28 grader 🙂
  Så fint du har fångat de båda bilderna på temat. Perfekt tajmat på lilla tjejen.

  Liked by 1 person

 4. Å, så fina bilder! Den första är alldeles extra fantastisk tycker jag 🙂 De mjuka linjerna av vågrörelserna upp på stranden, flickans två hårtofsar på huvudet och så färgerna. Jag gillar hur du fotat med vattnet och stranden som bakgrund, det ger ett lugn åt fotot, och man kan verkligen känna hur det handlar om den lilla flickan och vattnet. Hur hon trotsar rädslan för vattnet och sticker ned en tå. … och precis när hon övervunnit rädslan, kommer de där två och stänker, och förtrollningen är bruten 😉 Gillar den här bildduon massor!

  Liked by 1 person

 5. Tycker väldigt mycket om den översta bilden! Så härlig känsla, när hon är helt inne i ögonblicket. Idag har vi förresten varit på en utställning med resefotografier, skriver om det imorgon!

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s