23 thoughts on “196 Måla (98/366)

 1. Jag är bättre på att känna igen fåglar, än att använda penslar, och färg. Det blir bara kludd, om jag försöker. Klarar hjälpligt att stryka Falurödfärg på hus.
  Svante

  Like

 2. Ja, här bor visst inte bara en skicklig fotograf på Malta utan i samma person en konstnär 🙂 Härligt att vara kreativ på olika sätt.
  Fint arrangerad bild. Snygg skärpa och snyggt med den lite suddiga bakgrunden.

  Like

 3. Ååååhhhhh sååååååå läckert! Suverän vinkel och perfekt fångade väl använda pensalr. Å jag tror nog att det är makens penslar eller hur!!?

  Like

 4. Det var en ovanligt välordnad ateljémiljö. Tycker jag som knappt besökt nån ateljé.
  Det är väl så fördomar skapas. Ja, man tycker till om nåt man inte alls känner till.

  Like

 5. Så snyggt fotat! Skärpedjupet helt perfekt och så vackert du fångat lystern i metallen och borsten i penslarna. Man blir inspirerad att börja måla 🙂 !

  Like

 6. Det finns feelgoodfilmer och det finns feelgoodfoton ♥ Så fint det blev att fota snett ovanifrån så att det ser lagom kreativt, konstnärligt rörigt ut, och att alla härlig färger på penselskaften och det övriga kommer fram i bilden. Extra mycket känsla i bilden med trasan med färgfläckar. I mitt huvud dyker en miniserie från 80-talet upp, som jag fullkomligt älskade som tonåring: Mistrals dotter. Det skulle kunna vara Julien Mistral som lämnat målarpenslarna en stund för ett glas vin på terrassen.

  Liked by 1 person

 7. Kan känna penseldragen fara fram över duken. Jag blir alltid lika imponerad av dina fotons härliga färgskala. Dessa bilder utgör inget undantag! Något så vardagligt förvandlat till något så vackert! Ren foto-magi!

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s