193 Muttrar (100/366)

IMG_0963-0-Här är det någon som varit fingerfärdig och skapat figurer av muttrar, spik och stål.

Det här är mitt hundrade inlägg i fotoutmaningen 365+1 Foton 2016 !
Trodde aldrig att jag skulle nå ens så här långt och lika roligt är det ännu.
Så många fina bloggare har jag “träffat” som gett inspiration att fotografera och lära mera.

Tack för alla fina kommentarer och tack för att ni finns !
Nu kavlar jag upp ärmarna för ytterligare 100 inlägg.

🙂

2016_grön

27 thoughts on “193 Muttrar (100/366)

 1. Vilka härliga skapelser. Så fantasifulla och coola! Å vad var det jag sa från allra första början: du kommer att greja det. Jag visste det redan då och jag vet det nu. Stort GRATTIS till de första 100 foton! Å alla är lika fina och kreativa. Du är bara sååååå bäst, är stolt över dig 🙂

  Liked by 1 person

 2. Vilken bra tolkning av temat, att jag inte kom på den själv! 😉 Hemma hos mig bor en fotbollspelare och en fiskare! 🙂
  Lycka till med de följande 266 (minst…) bilderna, jag ser fram emot att få se mer av din fina ö!

  Liked by 1 person

 3. Grattis till 100 fina och kreativa foton! 🙂 Det är så roligt att titta in till dig och se dina vackra bilder, så långt från hur det ser ut här just nu. Vill också tacka för alla dina varma, fina kommentarer hos mig, det värmer! ❤

  Liked by 1 person

 4. Så härlig bild, gillar konstverket skarpt! Grattis till dina 100! Visst är detta kul, vad man får inspiration av alla som är med. Sen vill jag passa på att tacka för dina kommentarer, hos mig peppande och värmande alltid kul med feedback.

  Liked by 1 person

 5. Vilken mutterkonst ! Vilken kreativitet. Men det är nog lite pyssel med att få ihop sådana fina saker. Så fint fotat mot den härligt blå himlen och med ett härligt ljus som gör att figurerna får sån fin lyster.
  Grattis till det hundrade inlägget ! Lycka till med nästa hundrade fotona ! Så glad att få se alla dina vackra bilder som jag ser fram mot varje dag. Det gör att jag sporras och lär mig men också får se vackra miljöer från en annan del av Europa.

  Liked by 1 person

 6. Nämen vad skojiga bilder och nog ha någon tänkt till innan detta blev klart… Oj 100 redan, grattis och javisst blir man inspirerad av andras bilder, dina bilder är så härliga!

  Liked by 1 person

 7. Grattis till alla 100 bilder, tycker du är suverän på att hitta bra och passande temabilder som är både vackra och kreativa. Nu kämpar vi vidare mot nästa 100. Och dessa små figurer är jätteläckra, jag skulle gärna äga en sån.

  Like

 8. Tack själv! När jag såg bilden fick jag bra tips på ett motiv till temas. När jag sedan läste din text blev det extra roligt. För som du säger tips, motivation, glädje, fina ord och uppmuntran från med bloggare är guld värda

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s