14 Bekräfta (111/366)

IMG_3083-1-PS----OSPEfter att min hand doppats i gyttjan från Lipad Mud Volcano kan vår guide bekräfta att jag, liksom många före mig, också varit där.
😀

Ingen vidare kvalité på vulkanen som mer ser ut som en trist sandhög. Den är i verkligheten betydligt större och i mitten väldigt lerig.
Råkade fastna med ena stövlen som sögs fast i leran och sakta började sjunka. Guiden och maken hjälpte till att dra mig loss.
Hit kommer många djur för den höga halten av nyttiga mineraler men när vi var där var det öde.

2016_grön

14 thoughts on “14 Bekräfta (111/366)

 1. Så fina mjuka färger och så spännande att se vulkanen men den verkar inte särskilt stor och undrar om det varit liv i den på länge. Minns när jag besökte systervulkanen till Vesuvius som hette Solfatara där man gick så ekade det lite smått och guiden sa att man kunde koka ägg på ytan. Ett kul minne.
  Häftigt med handavtrycket att ha kvar som minne.

  Apropå mitt konstiga på min fotoblogg du nämnde i din kommentar så har det hänt något där med datumföljden och vad jag kan se så kommer det problemet att upphöra efter 24 april.

  Så avis jag blir att ni har fått en härlig sommar nu men jag ska inte klaga, här har vi en skön vår dock just nu lite kallare än vad man vill ha men efter regn så kommer solsken som man säger 🙂

  Läste någonstans att du skulle till vackra Stockholm och jag önskar dig en skön vistelse där.

  Ha en riktigt härlig helg !

  Kram från Marie

  Like

 2. Perfekt bidrag till “bekräftad”. Men det var ju synd att ni inte fick se mera action. Naturen vill inte alltid som turisterna förväntar sig, vilket är lika bra det om du frågar mig!

  Å du – om du som väger så lite – höll på att sjunka ner i leran så undrar jag hur det gick för de betydligt tyngre turisterna…

  Härliga bilder från er semester förresten. Inte bara att fotona är enastående som alltid hos dig, men resan är suverän att “åka med på” – framför datorn alltså. Det tackar jag verkligen för.

  Snart går du – eller rättare sagt flygplanet – ner för landning i Stockholm. Lite kulturkrock kommer det att bli kan jag säga. Inte ens Skansen kan bjuda på sådana äventyr som du och maken har varit på;-)

  PS. Ser att du har haft wifi ombord på planet. Tusen tack för kommentaren hos mig från 33 000 meters höjd. DS.

  Like

 3. Men vad läskigt att börja sjunka… Jag skulle få lite panik tror jag. Hästen och jag gick ner oss i ett kärr en gång men det slutade bra som tur va. Kul med intyget!

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s