128 Impad (114/366)

Blev väldigt imponerad över platsen där vi bodde en natt strax utanför Sandakan. Frågade maken om vi kanske kommit till paradiset. Allt ligger inbäddat i tät grönska runt en liten sjö och det kändes återigen som att vara ett med naturen, utan kontakt med omvärlden, bortom bilar, trängsel, mobiler och internet, vilket är en helt fantastisk känsla.

Även här var det gott om vackra fåglar och jag fick återigen se Näshornsfågeln / Hornbill sitta på toppen av ett träd.
Den här ville inte heller vara med på bild men jag fångade den med mina ögon vilket räcker mer än väl.

2016_grön

31 thoughts on “128 Impad (114/366)

  1. Det finns inga läskiga insekter, det finns inga läskiga insekter, det finns inga… Om man tänker så då finns det inga läskiga insekter och man kan njuta av allt det vackra istället för det finns faktiskt inga läskiga insekter 😉

   Liked by 2 people

 1. Tack för din kommentar! Min resa var inte jättespännande med stora äventyr, men ett skönt avbrott i tillvaron. Bilder från Marocko kommer! Väldigt grönt och fint på dina bilder! Är du kvar på Borneo?

  Liked by 1 person

 2. wow…..!! måste vara paradiset som du hittade ! Måste vara rogivande att få uppleva det där någon gång, utan mobiler och allt som kan stressa. Du har fångat varje bild på ett så proffsigt sätt jag blir impad. Vilka färger omgivningen har och vilken färg vattnet har !! Fast lite undrar jag ju förstås, jag som har ormfobi lan inte låta bli att undra hur många som dolde sig där bland all grönska 🙂 😉 Underbart att få se dina foton.

  Liked by 1 person

 3. Japp, du hade hamnat i paradiset. Här behövdes inget internet med mera, det hade bara förstört det hela! Vilka minnen du kunde ta med dig tillbaka till Malta! Dom kan du leva på länge!

  PS. Hur gick det med proverna? DS.

  Liked by 1 person

 4. Vilken fantastisk plats. Dina bilder sätter igång tankar hos mig Funderingar om vad som finns i markvegetationen, uppe i träden och under vattnet. Fantasieggande!
  Impad blir jag som alltid av dina bilder och din magiska förmåga att återge färger.

  Liked by 1 person

 5. Förstår att du är i par. Det är så härligt när man hittar dessa undangömda platser där tiden nästan stått still och man är ett med naturen. Oerhört rogivande, dock längtar jag efter några dagar tillbaka till den värld jag är van vin

  Liked by 1 person

 6. Nu vet jag vad man menar med ordet oas 🙂 Vilken vacker plats! Det låter dessutom så härligt att vara bortkopplad från allt och att vara enbart i nuet, där och då. Så spännande att se hur ni haft det på er resa, du visar bilder från platser jag inte varit på, men som verkligen lockar 🙂

  Liked by 1 person

 7. Vilken grön dominans. Väldigt vackert och väldigt inbjudande, för att inte glömma. Väldigt vackert fotograferat! Love it!
  @svar: Tack för omtanken! Har blivit för lite ett tag. Men med vänner som du, är det inget alternativ att hoppa av!

  Like

 8. Vilka underbara bilder du har med dig från paradiset. Jag blir också impad över att det finns sån grönska som bara väntar på att besökas. Låter helt underbart med tystnaden och frånvaro av telefoner och internet. Jag är impad av dina bilder också, för de är så otroligt vackra. 1000 tack för alla dina fina kommentarer hos mig!! ❤ De värmer verkligen!

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s