11 Att vinna (117/366)

Många av de orangutanger som kommer till Sepilok Orangutan Rehabilitation Centre är föräldrarlösa och i väldigt dåligt skick.

Efter att de är så pass stora och starka att de anses kunna klara sig själva släpps de ut fria i regnskogen. IMG_2120-0Men det finns många hinder på vägen för att arten ska ha möjlighet att fortleva och frågan är om de klarar av att vinna över alla de motgångar som finns.
Vi håller tummarna för det 🙂

2016_grön

15 thoughts on “11 Att vinna (117/366)

 1. Trevligt att få träffa orangutanger igen! Men jag är mycket tveksam till att de kommer att klara sig helt på egen hand. De görs ju så vana vid människor, och det är dessvärre ett stort hot. Bra bilder i de besvärliga förhållandena!

  Liked by 1 person

 2. Men åh, så glad jag blir över att se dina fantastiska foton från resan! Har du någonsin tvivlat på din fotokunskap så är det minst sagt på tiden att du slutar med det nu!

  Liked by 1 person

 3. Här gillar jag inte bara bilderna utan Annis kommentar. Kunde inte ha sagt det bättre – eller det har jag kanske redan gjort 😉

  Å du den sista bilden är så otroligt mänsklig. Helt underbart!

  Liked by 1 person

 4. Jag blir alldeles fascinerad av dina fina bilder på orangutangerna. Gillar ljuset, närheten och skärpan i dom. Så kul att se och läsa om din resa:=)

  Like

 5. Vilka sötnosar!!! Hoppas verkligen dessa underbara djur får fortsätta att leva i regnskogarna i harmoni med naturen utan att riskera utrotning pga människans förstörelse av deras miljö,,,

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s