21 replies to “85 Glänta (122/366)

 1. Håller med om kommentarerna om paradiset 🙂 Det måste du ha varit i ! Jag skulle nog göra dig sällskap där i den vackra gläntan 🙂 Jag skulle inte ha varit särskilt svårövertalad 🙂
  Tänk vilka olika vackra nyanser som finns i vattnet. Helt fantastiskt. Sanden ser nästan vit ut. Du lyckas återge all det vackra man kan tänka sig ska vara i paradiset.

  Liked by 1 person

 2. Så ser inte min närmsta glänta ut. Den är med geggamoja och gamla pinnar. Så den här är en utopi just nu. Något att sitta och drömma sig bort i. Ljuset är bara så passande i denna miljö.
  @svar: nog kan inspirationen dala ibland. Då får man söka efter den i sin vardag. Det viktiga är bara att inte stressa fram en känsla. Den kommer tids nog ändå.

  Liked by 1 person

 3. Första tanken som dök upp var också “paradis”. Vilka underbara, nästan overkliga färger av himmel och vatten. Är du säker på att det var på riktigt? 😉 Man blir helt förtrollad av dina bilder.

  Liked by 1 person

 4. Det är nog den vackraste gläntan jag skådat – någonsin! Å precis som jag skrev igår – ni har varit på besök i paradiset. Tack än en gång för att du delar med dig. Jag bara njuter 🙂

  Liked by 1 person

 5. Både den här bilden och bilderna i förra inlägget får mig att bli grön av avund 🙂 åh vad jag vill åka bort. Här har det ju vräkt ner snö som du såg för någon dag sen. Nu är den i alla fall borta och idag ösregnar det och blåser småspik.. livet leker inte men snart kommer våren det vet jag 🙂

  Liked by 1 person

 6. Svar: Tusen tack för dina roliga kommentarer. Love them:-) Du får stava fel hur många gånger du vill och rätta till det hela. (Jag bryr mig inte ens om att räta stavfelen i mina kommentarer…) Å din favo från Malta minns jag faktiskt. Tyckte att han var riktigt bra förra gången han var med. Dessutom såg han bra ut, trots att han var/är ganska kort;-)

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star