26 replies to “273 Skuggad (123/366)

 1. Vilket suveränt stort och bra paraply/parasoll att gömma sig under! 🙂
  Hoppas allt är bra med dig.
  Läste det du skrev och tog verkigen till mig av din bakgrund. Känner igen den alltför väl tyvärr! ❤ ❤ ❤
  Många kramar!

 2. Den bilden kunde varit tagen i Japan, då alla kvinnor går runt med parasoller vid minsta lilla solstråle. Fast där är parasollerna betydligt mindre i storlek.

  Gillar färgkombon med blått, vitt och rött och så den långa bruna bryggan. Åsså speglingarna av bryggans bräder i det gråa “metallbandet”. Snyggt!

 3. Vilken underbart färgstark bild och så bra tolkning på temat. Hade gärna suttit där och dinglat med fötterna under det paraplyt.

 4. Svar: Stort GRATTIS till den betalda resan i maj! Underbart! Ser mycket framemot härliga bilder från ert äventyr! Ni fångar verkligen dagen. Helt rätt! Man ska njuta av livet:-)

 5. Har nu suttit och tittat och “studerat” dina underbara bilder och tolkningar av de olika temana – så sköna och bra. Eftersom jag inte varit uppdaterad på ett tag har jag nu fått njuta en stund och så njutningsfullt. Det skiljer sig verkligen från mina bilder och hade verkligen önskat att jag fått vara där med dig och fota. Det är en njutning för ögat och jag ser på varje bild med kritiska ögon och den är verkligen positiv.

 6. Härlig bild med den lilla människan under det stora parasollet. Den röda t-shirten matchar t.o.m. blommorna och sedan allt det skiftande blått som bakgrund. Vackert!

 7. Älskar verkligen de många nyanserna av blått både i havet och på himlen med sina få fjäderlätta moln som bomullstussar. Havets skiftningar i blått och turkost är fantastiska och du kan verkligen återge det på ett suveränt sett.
  Mycket snyggt med bryggan i brunt mot det blå och i en linje. Damen som går där har nog tur att det inte blåser 🙂 Det är nog en riktig korsning mellan paraply och parasoll 🙂
  Snyggt med hennes röda klädesplagg som en lite färgklick.
  På alla de bilder du visat av bryggan tycker jag dess blomkrukor med vackra blommor är så otroligt tjusigt som dekoration och jag riktigt drömmer mig bort dit när jag går där 🙂

  Här skiner solen just nu i Östergötland på morgonen och det är bara 5 grader, brrrrr…….var är värmen ? Vilka kontraster…….
  Önskar dig en riktigt TREVLIG HELG om vi inte hinner höras mer innan Valborgsmässoafton !! KRAM

 8. En jättefin bild.
  Här behöver man också använda paraply. Dock inte p g a den starka solen 🙂 (herregud vad jag är fixerad vid vädret, måste genast sluta klaga!!!)

 9. Härlig bild. Igen. Parasollet och rörelsen över bryggan skapar närvaro. Ser förutom det vackra i havet och miljön, även att man lyckats få till rörinstallationen under bryggan. Kan det måntro vara spillvattnet från den lilla ön? Bra att inte det bara släpps ut, utan leds bort dit där det kan tas omhand.

 10. Så vackert… Väldigt klara, vackra färger och jag gillar att du fotat så bryggan bildar en linje genom bilden. Och så fint den röda tröjan lyfte fram de röda blommorna i träkrukorna längs bryggan! Blir nyfiken på röret under bryggan, är det vattenförsörjningen till stugorna på ön?

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star