18 replies to “147 Klatschig (129/366)

 1. Perfekt till temat. Älskar färgstarkt och det är det verkligen och mycket vacker lösning på temat. Härligt med den blå bakgrunden. Gillar verkligen mycket kompositionen i din presentation.
  En mycket snygg vinkel du fotat blomman i också.

  Liked by 1 person

 2. Hos dig kan man inte göra annat än att dregla. Du är liksom lika bra på att fota människor som djur och blommor. Å den här makron är verkligen klatschig och häftig:-)

  Liked by 1 person

 3. En riktigt klatschig bild! Snygg vinkel så att den blå himlen bildar bakgrund. Älskar liljor, för det är väl en sådan? Jag har precis lärt mig att liljor tar livet av rosor om de växer tillsammans, så i sommar hoppas jag kunna starta upp mina odlingslådor med liljor i vissa och rosor i andra 🙂

  Liked by 1 person

 4. Färger nästan för bra för att vara verkliga. Men får man till det med ljus, motiv och komposition. Ja, då blir det så här bra och “vill-ha-denna-bilden-på-väggen”-känsla. 🙂

  Liked by 1 person

 5. Vilken glad och härlig färg! Länge sen jag var inne hos dig nu och har ju massor att kolla ikapp. Hoppas allt är bra med dig och din man! Jag har mycket migrän som vanligt men det är bara att kämpa på. Lilla barnbarnet fyller 3 månader på söndag och blir bara mer och mer charmig. Kallt och regnigt just nu men hoppas sommaren återvänder snart. Man får ju lite mer gjort hemma när man inte sitter ute hela tiden, så något positivt med kylan 🙂 Trevlig helg och kram!!

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star