18 thoughts on “147 Klatschig (129/366)

 1. Perfekt till temat. Älskar färgstarkt och det är det verkligen och mycket vacker lösning på temat. Härligt med den blå bakgrunden. Gillar verkligen mycket kompositionen i din presentation.
  En mycket snygg vinkel du fotat blomman i också.

  Liked by 1 person

 2. Hos dig kan man inte göra annat än att dregla. Du är liksom lika bra på att fota människor som djur och blommor. Å den här makron är verkligen klatschig och häftig:-)

  Liked by 1 person

 3. En riktigt klatschig bild! Snygg vinkel så att den blå himlen bildar bakgrund. Älskar liljor, för det är väl en sådan? Jag har precis lärt mig att liljor tar livet av rosor om de växer tillsammans, så i sommar hoppas jag kunna starta upp mina odlingslådor med liljor i vissa och rosor i andra 🙂

  Liked by 1 person

 4. Färger nästan för bra för att vara verkliga. Men får man till det med ljus, motiv och komposition. Ja, då blir det så här bra och ”vill-ha-denna-bilden-på-väggen”-känsla. 🙂

  Liked by 1 person

 5. Vilken glad och härlig färg! Länge sen jag var inne hos dig nu och har ju massor att kolla ikapp. Hoppas allt är bra med dig och din man! Jag har mycket migrän som vanligt men det är bara att kämpa på. Lilla barnbarnet fyller 3 månader på söndag och blir bara mer och mer charmig. Kallt och regnigt just nu men hoppas sommaren återvänder snart. Man får ju lite mer gjort hemma när man inte sitter ute hela tiden, så något positivt med kylan 🙂 Trevlig helg och kram!!

  Gilla

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s