36 Digital (131/366)

2016_grön

18 responses to “36 Digital (131/366)”

 1. Hahaha! Två Canon och en Sony 🙂 Killarna ser ut som proffsfotografer och måste ha spanat in något speciellt där. Vad? Blir nyfiken! För jag kan tänka mig proffset Anita som inte bara tog fotot av killarna utan vände även blicken till höger och kollade killarnas motiv. Toppen bild!

  Liked by 1 person

 2. Så sant, inte många som numera ställer sig i mörkrummet efter att ha varit ute och fotat. Snygg bild med fokus på Sonyn i mitten. Det ger bilden en djuphetskänsla. Att man vill vända sig om och titta vad det är de ser genom gluggarna gör bilden spännande och intressant.

  Liked by 1 person

 3. Vilken spännande bild. Den förmedlar nyfikenhet. Man får direkt tanken, vad är det som gör att tre stycken tar upp kameran och börjar fota samtidigt. 🙂
  Fint fångat. Bra komponerat och ett bra val på temat.

  Liked by 1 person

 4. Rejäla män med stora Canonkameror, som ändå ser ganska små ut i deras nävar. En litet mindre man med en Sony 😉 Snygg bild som också blir ganska humoristisk när fotograferna står uppradade sådär. Jag gissar att du fotade på travdagen, stämmer det?

  Liked by 1 person

  • Tack Annette. Ja, bilden blev lite kul men det som stör mig är det där halva ansiktet i nederkant. Klarade inte av att redigera bort det. Bilden är från förra helgens medeltidsfestival i Mdina 🙂

   Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: