21 thoughts on “155 Kvinnokonst (132/366)

 1. Gillar verkligen ditt val av kvinnokonst. En färglad bild som sprider glädje. Kvinnan tycks nöjd med sin situation och plats. Mycket vacker. Så mycket fantastiskt du har blick för och kan förmedla bakom din kamera. Det är en konst i sig att ha blick för det och det har du sannerligen.
  Tack för din fina kommentar hos mig sis i mitt inlägg med ”detta gör mig glad”. Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att du med tiden, om än inte just nu, får det efterlängtade till slut. Jag kan riktigt läsa mellan raderna att det står högt upp på önskelistan. Ni gör rätt i som ser er om i världen och upplever massa intressanta saker under tiden som ger minnen för livet.
  Sen kanske det efterlängtade kommer, hoppas jag. 🙂

  Önskar dig Anita nu en riktigt bra fortsättning på helgen ! Nu har vi det jätteskönt här med minst 20 graders värme 🙂 Njuter !
  Kram från Marie

  Liked by 1 person

  1. Tack Lena, håller med till fullo, det är inte lätt att vara människa. Ville förmedla något positivt med bilderna men tog nog i lite för mycket med texten 😕 Vill iallafall önska att det vore så 🙂

   Liked by 1 person

 2. Väldigt fina porträttbilder med en kvinna, av en kvinna. Det är så fascinerande med porträtt, jag kan inte låta bli att försöka tolka hennes ögon och sättet hon ler på. Fint fångat, med vackra färger som alltid och fin skärpa.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s