12 thoughts on “213 Närproducerat (139/366)

 1. Kan tänka mig att där du bor så finns ett stort utbud av närproducerat i jämförelse med vad som finns hos oss…..eller…. ? I vilket fall som helst så tycker jag det känns mer riktigt att köpa det som är producerat i närområdet. Väldigt fina färger på alla dess olika frukter och grönsaker. Snyggt med oskärpan på mannen arm/hand.

  Liked by 1 person

 2. Gillar din fokusering här – den suddiga kniven när den kapar av bitar av den där ”roten” som de åt konstant av i Robinson på 1990-talet Har glömt namnet på den, men du vet säkert vilken rotfrukt jag menar.

  Vilken bild 🙂

  Liked by 1 person

 3. Just marknadsbilder är så roliga att se. Det är så livfullt och verkligen lokalproducerat. Kul att se marknader i olika länder. Alltid när jag är ute och reser försöker jag hitta en marknad. Spännande att hitta produkter som är typiska för ett visst land.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s