12 replies to “213 Närproducerat (139/366)

 1. Kan tänka mig att där du bor så finns ett stort utbud av närproducerat i jämförelse med vad som finns hos oss…..eller…. ? I vilket fall som helst så tycker jag det känns mer riktigt att köpa det som är producerat i närområdet. Väldigt fina färger på alla dess olika frukter och grönsaker. Snyggt med oskärpan på mannen arm/hand.

  Liked by 1 person

 2. Gillar din fokusering här – den suddiga kniven när den kapar av bitar av den där “roten” som de åt konstant av i Robinson på 1990-talet Har glömt namnet på den, men du vet säkert vilken rotfrukt jag menar.

  Vilken bild 🙂

  Liked by 1 person

 3. Just marknadsbilder är så roliga att se. Det är så livfullt och verkligen lokalproducerat. Kul att se marknader i olika länder. Alltid när jag är ute och reser försöker jag hitta en marknad. Spännande att hitta produkter som är typiska för ett visst land.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star