349 Vårdag (145/366)

IMG_6211-XEn vårdag i april, kom dessa bilder till.
😀

2016_grön

 

 

19 responses to “349 Vårdag (145/366)”

 1. hej,

  Jag ville meddela dig om att jag har råkat radera min förra blog som var ensamlivet.wordpress.com. Otur jag har. Men jag har startat en ny  blog och jag skriver samma saker som jag skrev i min förra blog dvs. om ensamheten och livet. Jag hoppas att du hänger med i min nya blog och fortsätter stötta mig som du gjorde. Jag behöver er hjälp  för att jag ska få styrka att skriva mer om känslor. Vi hörs i min nya blog -https://ensamlivblog.wordpress.com/

  /puspita

  Liked by 1 person

 2. Så vackert! Jag får nästan höstkänsla, eftersom det ser ut så där i slutet av sommaren/början av hösten här uppe hos oss. Dina bilder får mig att inse att jag måste ut och fota en vårdag, innan det går över till sommar. Tiden rusar ju fram just nu 😮

  Liked by 1 person

 3. Det du får se under våren får vi först se under hösten. Bilderna med dessa skira men ändå starka färger är härliga. Man känner nästan vinden där.

  Liked by 1 person

 4. Jätteläckra bilder ! Skärpa och ljus är så fina och jag gillar det lite böljande på sädesslaget. Kan riktigt känna doften från åkern.

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: