21 replies to “76 Följsam (146/366)

  1. Älskar rost som du vet! Dessutom lyckades du få med en del av ett spindelnät också. Gillar hur du lyckades med att få den rostiga “installationen” knivskarp mot den suddiga gröna bakgrunden. Ett mästerverk à la Anita – igen 🙂

  2. Jag älskar rost i rätt miljö. Men, FÖLJSAM? Idag hänger jag inte med. Men, vad gör det, det kommer flera dagar och följsam som jag är……………….

    1. Tack Steve. Tänkte att taggtråd är ganska mjuk, böjlig och formbar = följsam. Men det är naturligtvis innan rosten tagit överhand så det var kanske långsökt. Inte så lätt alla gånger att finna mitt i prick till alla roliga teman men väldigt roligt är det ändå 😀

  3. Jo men visst är taggtråden följsam med de rätta redskapen. Gillar din tolkning av följsam. Kul med ditt kreativt tänk lite utanför ramarna som man annars tänker sig temat följsam.
    Mycket snygg bild där rost möter det ännu inte rostade. Som vanligt ett härligt ljus i bilden. Gillar den suddiga bakgrunden i olika färgnyanser. Snyggt jobbat !!!!

  4. Älskar färgerna, så fint med rost mot den bruna bakgrunden i överkant på bilden, och det gröna blir en så perfekt kontrast mot den rostiga järnpinnen. Följsam är den, taggtråden, med starka händer och rätt verktyg. Fin tolkning!

  5. ÅÅh – vilken läcker bild på taggtråden – snyggt med det korta skärpedjupet och såå fina färger!

  6. Väldigt vacker bild på något så otäckt som taggtråd. Jag gillar inte taggtråd, då den skadar så många djur, men jag gillar din bild!!!

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star