30 replies to “Eget tema Flytande (147/366)

 1. Dregel, dregel och yummie, yummie 🙂 Älskar denna typiskt maltesiska båt som guppar på vågorna och håller sig flytande. Malteser har verkligen rätt känsla för rätt färger som gör en glad. Så himla kul att just du bor där, har en blogg och visar oss 🙂

  Liked by 1 person

 2. Först av allt, woow…… 🙂 som vanligt 🙂 dessa fantastiska färger som jag bara älskar i dina bilder och den här båten har ju en fin färg i sig. Jag gillar också vinkeln som du fotat båten i.
  Mycket snyggt med speglingen i vattnet av båten men också av annat som speglar sig i vattnet. Dess olika färgtoner som bilden återger är också så vackert.
  Bilden förmedlar tycker jag också en rofylldhet där den ligger där i väntan på någon som ska den ut på havet. Läckert !

  Liked by 1 person

 3. Fantastiskt vacker bild. Du har verkligen valt perfekt vinkel för fotot, så att vattnet på högra sidan ser lika grönt ut som båtens gröna färg och vattnet på den vänstra sidan är lika blått som det blå på båten. Båten i sig är ju också väldigt fin, älskar färgerna. Finns det någon förklaring till att man målar båtarna så färgglada, är det för sin egen skull eller för turisternas, vet du det?

  Liked by 1 person

   1. Jag blev så nyfiken på de vackra färgerna och googlade innan du hann svara 🙂 Vad jag kunde förstå skall de starka färgerna symbolisera land, hav, sol och de gröna fälten. Och de flesta båtarna används tydligen fortfarande som fiskebåtar, och inte för turister. Extra spännande med traditioner som bevarats under en väldigt lång tid tycker jag.

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star