24 thoughts on “211 Närhet (154/366)

 1. Vilken fin bild. Konst kan tolkas på många sätt, beroende på vad betraktaren läser in. För mig blir ditt foto symboliskt. Spår av en vuxen och ett barn, åt olika håll. Eftersom jag vet att fotot kan vara taget i Thailand, var min första tanke tsunamin 2004, när familjer splittrades. En väldigt stark bild i sin enkelhet.

  Liked by 1 person

 2. En bild som ger starka känslor och som kan ha flera olika budskap. En tankeväckande bild. Enligt mig mycket kreativ och konstnärlig. Gillar också färg och ljus. Så bra jobbat Anita i ditt tänk omkring detta tema !

  Like

 3. Tänk att en så enkel och ren bild kan väcka så många känslor. Roligt att den lämnar tolkningsmöjligheter. Riktigt snygg är den dessutom!

  Like

 4. Vilken fin och otroligt vacker tolkning av närhet! Roligt också att fötterna inte går åt samma håll. Nu tänker jag iofs inte tsunami här utan mera att mamman/pappan “arrangerade” fötterna så att bilden skulle bli mera levande.
  Hursomhelst – du hittar alltid det där lilla extra:-)

  Ha det fortsatt underbart – nu på Borneo. Kram!

  Like

 5. Så stilrent och tankeväckande. Man ser inte fotspåren när man tittar på bilden, man ser de två som gjort dem. Deras närhet. Imponerande att ta en bild i vilken motivet är det man ser minst…

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s