28 thoughts on “Isblå (155/366)

  1. Åååh…..VILKEN BILD ! Helt klockrent på temat ! En riktigt härlig upplevelse att se din bild Anita på temat. Den är ju en klass helt för sig själv. Som jag nog brukar skriva ibland – som ett vykort. Men den här var nog ännu vackrare än så. Alla de olika blå nyanserna är så fina och speglingen på stranden av ljuset är så fint. Snyggt med människorna som står där ute och väntar på vågorna. GRATTIS TILL EN KANONBILD !

    Liked by 1 person

  2. Marie i Skrifvarstugan har uttryckt exakt det jag tänkte att jag skulle skriva. Dessutom har Steve en poäng också. För om man tittar på den lilla bilden först så ser vågorna ut som isblock/snö. När man sedan öppnar den stora bilden får man den där AHA/WOW känslan när man ser att det är vågor. Suveränt fotat!

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s