28 thoughts on “Isblå (155/366)

  1. Åååh…..VILKEN BILD ! Helt klockrent på temat ! En riktigt härlig upplevelse att se din bild Anita på temat. Den är ju en klass helt för sig själv. Som jag nog brukar skriva ibland – som ett vykort. Men den här var nog ännu vackrare än så. Alla de olika blå nyanserna är så fina och speglingen på stranden av ljuset är så fint. Snyggt med människorna som står där ute och väntar på vågorna. GRATTIS TILL EN KANONBILD !

    Liked by 1 person

  2. Marie i Skrifvarstugan har uttryckt exakt det jag tänkte att jag skulle skriva. Dessutom har Steve en poäng också. För om man tittar på den lilla bilden först så ser vågorna ut som isblock/snö. När man sedan öppnar den stora bilden får man den där AHA/WOW känslan när man ser att det är vågor. Suveränt fotat!

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s