326 Tänkvärd (156/366)

IMG_4580-1-C-F

2016_grön

16 responses to “326 Tänkvärd (156/366)”

 1. En mycket tänkvärd bild. En stilla stund där personen reflekterar över något tänkvärt. En fin komposition av temat.
  Perfekt att du stått bakom personen och du har fått en jättefin bokeh på vattnet. Mycket vackert att personen har så fina färger på kläderna. Blir en riktig färgklick i bilden ihop med det lite mildare färgtonerna. Mycket passande med båten i bakgrunden och växten nere i västra hörnet av bilden var snyggt att du tog med.

  Liked by 1 person

 2. Med tanke på alla migranter som kommer till Europa just nu är din bild absolut inte långsökt. Å konstigt nog trodde jag att du tänkt precis så, speciellt då kvinnan bär en scarf och ser ut att vara muslim. Bilden med skärpan på kvinnan, den suddiga (räddnings-)båten, vattnet och horizonten är enastående.

  Liked by 1 person

 3. Så vacker bild… Färgerna är som alltid helt fantastiska tillsammans; grönt, rött och gult med havet som en neutral, glittrande bakgrund. Jag tycker om så många olika stilar och bilder, men sådana här bilder som skapar funderingar och väcker tankar är definitivt favoriter. Min första tanke när jag såg bilden var att hon nog längtar bort till något långt från den plats hon är nu. Det är inte lätt att skapa stämningar med bilder, men det här är verkligen en sådan. Så kreativt och fint fotat!

  Liked by 2 people

 4. En fin bild som förmedlar känslan av att själv stå där på stranden … fick genast tanken på hur det ser ut i världen med människor på flykt. Absolut en tänkvärd bild – och snyggt fotat!

  Liked by 1 person

 5. Så fin bild med kvinnans klädfärger mot havsvattnet. Att hon har ryggen mot kameran bidrar till den lite tankfulla känslan bilden ger. Jättefin tolkning till temat.

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: