16 thoughts on “326 Tänkvärd (156/366)

   1. Ahh… ja du, det är många som behöver få en ny bra start i livet. Usch, bedrövligt hur det ser ut på sina håll i världen, så mycket hemskt och så mycket längtan.

    Gilla

 1. En mycket tänkvärd bild. En stilla stund där personen reflekterar över något tänkvärt. En fin komposition av temat.
  Perfekt att du stått bakom personen och du har fått en jättefin bokeh på vattnet. Mycket vackert att personen har så fina färger på kläderna. Blir en riktig färgklick i bilden ihop med det lite mildare färgtonerna. Mycket passande med båten i bakgrunden och växten nere i västra hörnet av bilden var snyggt att du tog med.

  Liked by 1 person

 2. Med tanke på alla migranter som kommer till Europa just nu är din bild absolut inte långsökt. Å konstigt nog trodde jag att du tänkt precis så, speciellt då kvinnan bär en scarf och ser ut att vara muslim. Bilden med skärpan på kvinnan, den suddiga (räddnings-)båten, vattnet och horizonten är enastående.

  Liked by 1 person

 3. Så vacker bild… Färgerna är som alltid helt fantastiska tillsammans; grönt, rött och gult med havet som en neutral, glittrande bakgrund. Jag tycker om så många olika stilar och bilder, men sådana här bilder som skapar funderingar och väcker tankar är definitivt favoriter. Min första tanke när jag såg bilden var att hon nog längtar bort till något långt från den plats hon är nu. Det är inte lätt att skapa stämningar med bilder, men det här är verkligen en sådan. Så kreativt och fint fotat!

  Liked by 2 people

 4. En fin bild som förmedlar känslan av att själv stå där på stranden … fick genast tanken på hur det ser ut i världen med människor på flykt. Absolut en tänkvärd bild – och snyggt fotat!

  Liked by 1 person

 5. Så fin bild med kvinnans klädfärger mot havsvattnet. Att hon har ryggen mot kameran bidrar till den lite tankfulla känslan bilden ger. Jättefin tolkning till temat.

  Gilla

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s