17 replies to “Aftonhimmel (177/366)

 1. Här är jag mållös, och det är jag sällan kan jag säga. En helt otrolig bild. Kontakta en bildbyrå bara. Det fotot är i Getty-klass!

 2. Wow…..ännu en urläcker bild ! Jag håller med BPZ3. Den här bilden är något alldeles särskild. Så vackert att se detaljerna i silhuetten och så otroligt snyggt mot den underbart vackra blå himlen.
  Trevlig helg Anita !
  Kram från Marie

 3. Åhh, vilken otroligt häftig bild! Jag förstår att du gärna velat fota den i dagsljus så färgerna syntes, men den här dramatiska bilden är underbar!

 4. Som ett foto ur en dramatisk och spännande film, snyggt! Hoppas att du hinner fota den i dagsljus också, jag googlade på Näshornsfågel och det där näshornet skulle bli så snyggt på bild i färg också.

 5. Wow … verkligen en läcker siluett mot den blå aftonhimlen! Får mig att tänka på en flygödla/ dinosaurie – bara såå snyggt!

 6. Snyggt fångat och fiffig temalösning! Jag har inte tänkt på att det kan vara en sån bild, bara en solnedgång eller liknande. Tack för tanken, nu har jag en idé. 🙂

 7. Kikar in i din blogg och ser en massa fina foton . Den här får mig att rysa, kanske för den fina kontrasten och känslan av att själv vara den som flyger.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star