260 Semesterminnen (180/366)

260 Semesterminnen (180/366)

IMG_5894-PSNu är resan på Borneo slut för den här gången och vi är tillbaka till vardagen på Malta.
Har väldigt fina semesterminnen i bagaget och många intryck att smälta.

Vad minns jag som det bästa ? Den tropiska vackra naturen, den kryddiga goda maten, alla vänliga människor vi mött och sist men inte minst alla fantastiska vilda djur som vi har haft turen att se under våra ufärder i regnskogen. Störst var nog ändå känslan av att åter igen få möta de så skygga och dessvärre utrotningshotade Orangutangerna och jag är väldigt glad över att jag lyckades fånga den här livfulla människoapan med kameran.

Allt det här tillsammans gör att det inte kommer att dröja länge innan det är dags att packa resväskan igen.
😀

2016_grön


Publicerat

i

Comments

18 responses to “260 Semesterminnen (180/366)”

 1. annettejuhlin Avatar

  Du har verkligen bjudit på underbara foton från er resa, jag förstår att det känns som mycket att smälta. Bilderna och dina texter om orangutangerna har berört mig mest. Jag är glad att vi numera betalar 200 kr per månad till WWF som faddrar för utrotningshotade djur. Det är alltid något. Fantastiskt fina bilder på orangutangerna, tänk om livet för dem kunde vara så sorglöst och enkelt som din första bild förmedlar. Den bilden är verkligen vacker.

 2. Lantlivsbilder Avatar

  Du får nog vänta med att packa väskan tills foten blir bra, min har slutat jäklas, men ett stort blåmärke sitter under hålfoten. Justa bilder på släkten.
  Svante

 3. enlundabosbetraktelser Avatar

  Underbar bild på orangutanger. Just naturupplevelser är de semesterminnen jag oftast bevarar. Kan vara det som skiljer olika platser mest från varandra.

 4. bpz3 Avatar

  Ja, du har varit på en helt fantastisk resa och jag tackar än en gång för att jag fick åka snålskjuts med dig. Hoppas få se många fler bilder från resan och utflykterna. Å Orangutangerna är verkligen mäktiga och väldigt lik oss människor. Stort Grattis till dig som lyckades fånga dom på bild.
  Ha en riktigt Glad Midsommar nu!

 5. FREEDOMtravel Avatar

  Fantastiskt att få möta orangutanger! Borneo låter som ett fascinerande resmål! Önskar trevlig midsommar!

 6. skrifvarstugan Avatar

  Så fascinerande bilder du har fångat på vår släkt 🙂 Hoppas verkligen att hjälporganisationer kan rädda och bevara detta djur. Båda dina bilder är så bra och du har fått in en fin bokeh i bilderna. Härligt ljus och härliga färger. Mkt snyggt. Gillas !
  Förstår du har mycket att smälta nu och mycket bilder att hålla rätt på och ordna till. Ser verkligen fram mot nästa fototema 🙂
  Jag vill passa på att önska dig en riktigt GLAD MIDSOMMAR ! Kram från Marie

 7. Freja Avatar

  Vilka magiska bilder! Jag är mycket förtjust i orangutanger, de verkar vara mer som mig än vad gorillor och schimpanser är!

 8. claesbilder Avatar

  Verkligen snyggt fångat! 🙂

 9. Kristallina Avatar

  Snygga bilder och tack att vi fick vara med på resan. Det blev så många fantastiska bilder här på din blogg!

 10. Kort och gott Avatar

  Underbara bilder på orangutangerna! Du har fångat dem med en fantastisk skärpa och ljuset som silar in mellan träden är magiskt!

 11. thyrakristina Avatar

  Så fina bilder! Gillar dem skarpt!

 12. Steve Avatar

  Det är härliga släktingar vi har. Och dom håller vi på att utrota. Obegripligt. Att dina fantastiska bilder får spridning är ett viktigt strå till stacken för deras överlevnad.

 13. Geddfish Avatar

  Orangutanger, var väl inte vad jag förväntade mig att se en Midsommarafton 😉 men ljuvligt. Har inte varit här hos dig på ett tag. Finfina bilder, tack!
  Kram, Gerd

 14. Anki A Avatar

  Tack för alla fantastiska foton du har delat med dig av! Jag förstår att du är lycklig över de här bilderna på den fina orangutangen! Ett underbart semesterminne – såå läckert fångad med din kamera!

 15. mallan Avatar

  Kul att få följa med på din resa! Du har bjudit på vackra, roliga och intressanta bilder

 16. canonullis Avatar

  Du har lagt upp så fina bilder från er resa och det är jag glad och tacksam över, det känns nästan som att bläddra i en resekatalog, fast ännu bättre. Jag förstår att orangutangerna kommer på första plats, det gör de även för mig, även om det är svårt att välja ut någon bland alla de vackra bilderna.

 17. evacarolasvensson Avatar

  Så härligt varm blick apan har.

 18. mariawijk Avatar

  Jättefina bilder på orangutangerna. Gillar!

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: