18 replies to “218. Original (194/366)

 1. Absolut älskar den bilden! Ett original målar ett originalporträtt på tjejen. Suveränt fångat. Tycker konstnären ser otroligt trevlig och mjuk ut.

  Liked by 1 person

 2. Vilken smart och snygg tolkning! I dubbel bemärkelse! Han ser ut som ett original och han gör en originalteckning/ målning av tjejen 🙂

  Like

 3. Kreativt tänkt i ditt val. Som Eva Carola uttrycker, så blir man glad av bilden och det tycker jag är en konst i sig när man står bakom kameran att kunna förmedla. Men du har lyckats !
  Gillar mannens koncentration också som du lyckats fånga bra och han är ett original i sig. Hans teckning av flickan får hon med sig i original och hon blir säkert nöjd med den koncentrationen som han verkar ha. Det är väl inte helt enkelt att sitta så där och teckna av nya original av ansikten kanske från turister för att kunna få in lite inkomst. Säkert inte så “fett”.
  Bra jobbat !
  Önskar dig Anita en riktigt fin helg nu som stundar !
  Kram från Marie

  Liked by 1 person

 4. Vilken härlig bild! Den gör mig glad 🙂 Jag kan inte låta bli att tolka deras miner. Hon, som inte känner sig helt bekväm med att bli avporträtterad, men ändå tycker att det är spännande, och konstnären som märker hennes nervositet och ler litet. Den här bilden skulle kunna passa in under temat “flirt” också, jag tycker att det finns en stämning i bilden, mellan dem, som tyder på det 🙂

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star