20 replies to “208. Nyckelfigur (195/366)

  1. Hahaha! Ja, det var den vackra tjejen verkligen – nyckelfigur alltså. Tjejen har ett varmt leende och ser otroligt sympatisk ut. Är bilden tagen med zoom eller var du “närgången”?

  2. Håller med de övriga. Verkligen ett smittande och vackert leende och ögonen strålar lika mycket som munnen med ett avundsvärt hår som nog alla tjejer skulle vilja ha :). Ett väldigt fin porträtt du förmedlar. Ett kreativt tänk av dig på temat.

  3. Så fint porträtt! Fint mjukt ljus på hennes ansikte och en fin bakgrund. Jag blir också nyfiken, känner du henne och kunde fota henne just därför, eller är du så tuff med kameran att du vågar fråga om du får fota, trots att det är okända människor? Eller, är det med tele? Bra blev det i alla fall 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star