Imse vimse spindel (196/366)

IMG_8435-1Känns nästan lite konstigt att efter att ha vandrat så mycket i regnskogen på Borneo komma hem utan en enda spindel.
IMG_8480Den här lever bland våra pelargoner ute på terrassen här på Malta. Det blev många bilder och som vanligt lite svårt att välja bara en.
Inget för dig som har fobi för spindlar men jag kan iallafall tala om att den är betydligt mindre i verkligheten, alltså väldigt liten, pytteliten.
😀

2016_grön

25 replies to “Imse vimse spindel (196/366)

 1. Har ingen spindelfobi och tror på dig att spindeln var pytteliten. Mittenbilden med den suddiga läckra bakgrunden är enastående. Förstår inte hur du gör att få till sådana fotografiska konstverk.

  Svar: På hamburgaren fanns det massvis med sallad, fast inte isbergssallad, som jag inte gillar, då den inte smakar någonting här. Ekbladsallad och Rucola fanns i burgaren. Jag älskar också sallad:) DS.

  Liked by 1 person

 2. Wow…….vilka foton på temat ! Härlig skärpa med likaledes färger ! Gillar verkligen de starka färgerna i bakgrunden också på alla tre bilderna. Så fint detaljerat både spindel och nät.
  Tycker bara det är så trevligt när du lägger in fler bilder på samma tema. Håller med dig om att ibland kan det vara svårt att välja bara en för jag kan känna mig ibland osäker på vilken bild som är bäst.
  Jättebra jobbat Anita !
  Önskar dig en fin fortsättning på din helg !
  Kram

  Liked by 1 person

 3. Ojojoj! Väldigt snyggt fotat. Perfekt skärpa och en läcker bakrund. Nätet är också snyggt, precis som det ska vara. Har själv spindlar i mina blommor på altanen men de spinner damtussar i stället för dessa tjusiga!

  Liked by 1 person

 4. Din spindel är då bra mycket vackrare än de vi har på vår balkong! Läckra bilder genomgående! Har ingen spindelfobi men kan inte påstå att jag gillar dem.
  Ha det bra på din ö! Här har vi en riktigt fin sommardag med sol och värme.

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star