Imse vimse spindel (196/366)

IMG_8435-1Känns nästan lite konstigt att efter att ha vandrat så mycket i regnskogen på Borneo komma hem utan en enda spindel.
IMG_8480Den här lever bland våra pelargoner ute på terrassen här på Malta. Det blev många bilder och som vanligt lite svårt att välja bara en.
Inget för dig som har fobi för spindlar men jag kan iallafall tala om att den är betydligt mindre i verkligheten, alltså väldigt liten, pytteliten.
😀

2016_grön

25 thoughts on “Imse vimse spindel (196/366)

 1. Har ingen spindelfobi och tror på dig att spindeln var pytteliten. Mittenbilden med den suddiga läckra bakgrunden är enastående. Förstår inte hur du gör att få till sådana fotografiska konstverk.

  Svar: På hamburgaren fanns det massvis med sallad, fast inte isbergssallad, som jag inte gillar, då den inte smakar någonting här. Ekbladsallad och Rucola fanns i burgaren. Jag älskar också sallad:) DS.

  Liked by 1 person

 2. Wow…….vilka foton på temat ! Härlig skärpa med likaledes färger ! Gillar verkligen de starka färgerna i bakgrunden också på alla tre bilderna. Så fint detaljerat både spindel och nät.
  Tycker bara det är så trevligt när du lägger in fler bilder på samma tema. Håller med dig om att ibland kan det vara svårt att välja bara en för jag kan känna mig ibland osäker på vilken bild som är bäst.
  Jättebra jobbat Anita !
  Önskar dig en fin fortsättning på din helg !
  Kram

  Liked by 1 person

 3. Ojojoj! Väldigt snyggt fotat. Perfekt skärpa och en läcker bakrund. Nätet är också snyggt, precis som det ska vara. Har själv spindlar i mina blommor på altanen men de spinner damtussar i stället för dessa tjusiga!

  Liked by 1 person

 4. Din spindel är då bra mycket vackrare än de vi har på vår balkong! Läckra bilder genomgående! Har ingen spindelfobi men kan inte påstå att jag gillar dem.
  Ha det bra på din ö! Här har vi en riktigt fin sommardag med sol och värme.

  Gilla

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s