Strömmande (205/366)

Img_8853-PSAtt bada eller inte är frågan när vattnet kommer strömmande och vågorna går höga.

Den undre bilden blir av oförklarliga skäl bara klickbar om jag lägger en bild ovanför.
Därför blev det två bilder men de är inte exakt lika vilket syns på det strömmande vattnet.
😀

2016_grön

22 responses to “Strömmande (205/366)”

 1. Ja rejäla strömt var det där. Vi var med barnen på Kanarieöarna en gång för längesen, när vi badade kom en rejäl stor våg med strömmen ut kände vi hur stark det kan vara, strax därefter stängde de stånden för dagen. Man ska ha respekt för strömmar, men kul att bada i de. Å andra sidan var vi i Thailand där jag var och plaskade på kom en haj på 1 meter förbi 😉 ….Härlig bild syns att de vill i, du har fångat känslan bra.

  Liked by 1 person

 2. Du kunde läsa mina tankar Anita! Innan jag läste din text scrollade jag nämligen några gånger mellan bilderna. Nu kollade jag inte strömmen utan killens högra arm, som hade en liten annorlunda vinkling än i första bilden. Du ser – dina bilder engagerar. Å nej, jag skulle inte våga bada där. Vad gäller höga vågor och vatten överhuvudtaget är jag en riktig fegis;-)

  Like

 3. Lite läskigt med starka strömmar, man har inte mycket att sätta emot. Jag skulle nog inte heller badat just där och då. Läcker bild ändå med allt vatten runt paret.

  Like

 4. Absolut riktigt strömmande, forsande, farligt, lockande och skrämmande…! Ser härligt ut, men är inget för den badkruka som jag är!

  Like

 5. Ljuvlig bild av det strömmande vattnet men inget bad för mig om jag skulle välja där 🙂 Otroligt fint med de blå nyanserna mot det vita skummande. Ett härligt ljus i bilderna. Snygg komposition.

  Jag ligger lite efter i mina kommentarer och nu framöver en tid blir det lite si och så med uppkopplingen men försöker så gott jag kan. Önskar dig en fin helg där nere på din härliga ö Anita ! <3<3

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: