13 thoughts on “Pion (207/366)

  1. Hahaha! Undrade också om det var en pion, men eftersom jag är usel på flora och fauna slutade jag snabbt med att fundera på det och beundrade blomman i stället. Den vill man ju bara ta en tugga av så läcker den ser ut.

    Gilla

  2. Så vacker. Dahlior är några av mina favoriter, men jag misslyckas allt som oftast med dem. Så fint fotat med knoppen bredvid den utslagna blomman. Den hade kunnat passa på temat åldersskillnad också. Där kanske din bild just gav mig en idé till det temat för min egen del 🙂

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s