13 replies to “Pion (207/366)

  1. Hahaha! Undrade också om det var en pion, men eftersom jag är usel på flora och fauna slutade jag snabbt med att fundera på det och beundrade blomman i stället. Den vill man ju bara ta en tugga av så läcker den ser ut.

    Like

  2. Så vacker. Dahlior är några av mina favoriter, men jag misslyckas allt som oftast med dem. Så fint fotat med knoppen bredvid den utslagna blomman. Den hade kunnat passa på temat åldersskillnad också. Där kanske din bild just gav mig en idé till det temat för min egen del 🙂

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star