Fel färg (210/366)

Img_4116-PSAperol Spritz är en populär sommardrink, iallafall här på Malta. Den är iskall, bittersöt och har en helt annan färg än den som syns i glaset.
😀

2016_grön

21 responses to “Fel färg (210/366)”

 1. Vet du, tills för några dagar sedan visste jag inte ens vad Aperol var för något. Det vet jag i och för sig fortfarande inte. Men Steve nämnde att hans D och vännen J drack just den drinken ute i trädgården på Getingstorp. Å nu skriver du också om den drinken. Snacka om sammanträffande:-) Så Aperol kan man med andra ord köpa på Systembolaget…

  PS. Är du också lite (= mycket) orolig vad gäller Steve…? DS.

  Like

  • Aperol kan köpas i vilken affär, som helst här på Malta och är inte så alkoholstarkt. Ja, jag är också orolig för Steve och hoppas innerligt att inget allvarligt hänt.

   Like

  • Det är ju gott det också med is och en citronskiva riktigt läskande när det är varmt. Slutade som tur var röka för mer än 20 år sedan och kan inte påstå att jag krökar, det låter så… nedrigt och mindrevärdigt på något sätt. Alkoholen tog dessvärre livet av min fina pappa, så jag vet vad överkonsumtion innebär.

   Like

   • Jag kommer aldrig att säga att jag är absolutist, men har inte rört alkohol på 2,5 år nu, och inte rökt under samma tid.
    Svante

    Like

 2. Ja den där färgen stämmer inte överens med det som är i glaset på bordet 🙂 Ska man kalla det falsk marknadsföring …. 🙂 Hur som helst så gillar jag bilden skarpt. Kanske lite läskande i sommarvärmen, Gillar kompositionen, färgen och ljuset.
  Önskar dig en riktigt skön fortsatt helg Anita !
  Varm kram från Marie ! + 27 grader här idag !!

  Liked by 1 person

 3. Googlade den, finns på systembolaget men verkar väldigt söt. 250g socker/liter! Får man en kompass med så man hittar hem om man dricker för mycket? 🙂

  Liked by 1 person

 4. Bilden skänker svalka i sommarvärmen som även letat sig upp till Sverige. Snygg bild som med lite tankeverksamhet får sin tolkning klar även för mig…

  Like

 5. Den drinken hade D med sig från sin trädgårdsresa i Italien i april så den dyker upp ibland här på Getingstorp.
  Hjärtligt tack för hälsning! Nu är jag så sakteliga på väg tillbaka.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: