Eget tema: Typiskt (216/366)

IMG_8825-0-PS-Typiskt Malta…
Den säregna balkongen, den honungsgula stenväggen, bougainvillean som klättrar utmed väggen och de fördragna jalusinerna.

Nu flyger jag till Florens i Italiens sköna land och hoppas finna det typiska även där. Tillbaka på onsdag.
Trevlig Helg !!!

2016_grön

22 replies to “Eget tema: Typiskt (216/366)

 1. En vacker tolkning på ditt egna tema. Ska bli kul när det kommer med nästa år. Så vackert blått mot fasadens färg. Ger en extratouch genom klängväxtens grönska och de röda blommorna. Härligt ljus.
  Önskar dig Anita en riktigt trevlig resa till Florens !
  Kram från Marie

 2. Detta bidrag är verkligen typiskt för Malta och ack så vackert. Hoppas du njuter för fullt i Florens, där det finns hur mycket som helst att se och äta;-) Ser mycket fram emot en bildkavalkad därifrån:-)

 3. Jag vet att jag upprepar mig, men det är alltid lika fantastiskt att komma in till din färgterapi! Jag vet ingen annan bloggare som erbjuder en så underbart färgstark bildskörd! Njuter för fullt, speciellt av detta blåa mästerverk …
  Ha det nu så alldeles utmärkt i Florens!

 4. Älskar verkligen färgen på balkongen! I Florens har jag sovit i en park, på ett liggunderlag som vi var tre som delade på, hade det under våra ryggar. Mitt i natten vaknade jag av att en fjärde person oxå försökte ta plats ,men fick min onda blick och gav upp försöken. Hoppas du får sova lite finare…

 5. Absolut typiskt Malta – så vackra färger! Kul tema som jag hoppas kommer med nästa år! Önskar dig en bra avslutning på din Florensresa!

 6. Ja, av det jag lärt mig genom dina Maltabilder är det där typiskt för Malta, och det är ju så vackert! Det måste vara bra för själen att vistas i en så vacker miljö. Och du har fått till linjerna snyggt också. Byggnader är så svåra att fota, särskilt när man vill få med sådant som är högt upp. Jag fotade mängder med bilder på takåsar och torn i Stockholm för att få till räta linjer, men det blev alltid snett någonstans, som i den här bilden: https://justnujusthar.com/2016/05/06/lodrat-121366/

 7. Vackert och stilrent. En liten byggteknisk detalj. Det korrugerade plåttaket passar inte riktigt in i denna miljö. 😉 Annars ser det bara ljuvilgt ut.
  @svar: tack för dina kommentarer på min sida. Det är en ära att även se det du delar med dig från Malta.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star