Trolleri (215/366)

IMG_7046-2-PS-Ser dem lite då och då på stan, den här mannen stod på huvudgatan i Valletta, helt blickstilla med stirrande ögon utan att röra en min.
Ett trolleri i sig men än mer trolleri att den där ringen som ser ut att sväva runt hans två fingrar inte fanns där i verkligheten.

2016_grön

19 replies to “Trolleri (215/366)

 1. Det är en så kallad “orb” du ser på bilden. Det blir så ibland när man fotograferar. Man ser den aldrig med blotta ögat utan upptäcker den på bild efteråt. 🙂

  Liked by 1 person

   1. Tja, “orben” kan ju annars tyda på “andlig aktivitet”. 😉 Du får välja själv vad du vill tro på – dammpartiklar på linsen eller det sistnämnda. 🙂 *ler hemlighetsfullt*

    Liked by 3 people

 2. Alltså nu lärde jag mig nå’t nytt igen – en orb. Nu vet jag det också! Du har helt rätt att kalla fotot för trolleri, eftersom orben ju hamnat mitt i prick om man säger så. På Drottninggatan har vi också ett antal sådana pantomim-konstnärer.

  Liked by 1 person

 3. Härligt trolleri! Trodde du redigerat in den ljusa fläcken i efterhand men förstår nu att den fanns där på bilden 🙂 Riktigt häftigt!

  Like

 4. Haha, vilken perfekt bild! Han ser nästan ut att vara rädd över vad han har frammanat med sitt trolleri 😉 Snyggt att fotot går helt i silvergrått och guld, det gör att det blir fokus helt och hållet på magikern. Jag gissar att du hade rätat upp fotot om inte den där coola ringen hade funnits just där på fotot.

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star