Trolleri (215/366)

IMG_7046-2-PS-Ser dem lite då och då på stan, den här mannen stod på huvudgatan i Valletta, helt blickstilla med stirrande ögon utan att röra en min.
Ett trolleri i sig men än mer trolleri att den där ringen som ser ut att sväva runt hans två fingrar inte fanns där i verkligheten.

2016_grön

19 replies to “Trolleri (215/366)

 1. Det är en så kallad “orb” du ser på bilden. Det blir så ibland när man fotograferar. Man ser den aldrig med blotta ögat utan upptäcker den på bild efteråt. 🙂

   1. Tja, “orben” kan ju annars tyda på “andlig aktivitet”. 😉 Du får välja själv vad du vill tro på – dammpartiklar på linsen eller det sistnämnda. 🙂 *ler hemlighetsfullt*

    1. Det var i alla fall lyckat att det hamnade just precis i hans fingrar och att han tittar förvånat på handen. 🙂

 2. Alltså nu lärde jag mig nå’t nytt igen – en orb. Nu vet jag det också! Du har helt rätt att kalla fotot för trolleri, eftersom orben ju hamnat mitt i prick om man säger så. På Drottninggatan har vi också ett antal sådana pantomim-konstnärer.

 3. Härligt trolleri! Riktigt kul bild. Den blicken! och dessutom ser det ut som om han ser orben. Det är en dubbelt lyckad bild till temat.

 4. Härligt trolleri! Trodde du redigerat in den ljusa fläcken i efterhand men förstår nu att den fanns där på bilden 🙂 Riktigt häftigt!

 5. Haha, vilken perfekt bild! Han ser nästan ut att vara rädd över vad han har frammanat med sitt trolleri 😉 Snyggt att fotot går helt i silvergrått och guld, det gör att det blir fokus helt och hållet på magikern. Jag gissar att du hade rätat upp fotot om inte den där coola ringen hade funnits just där på fotot.

  1. Tack Annette. Ja, det skulle jag kanske gjort men det roliga var att den redan satt där den skulle, annars hade det nästan känts som lite “fusk” 😉

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star