21 replies to “Kakmonster (219/366)

  1. Ja, fast den Italienska är känd för att vara godast och den är verkligen god. Nu åt jag inte så mycket glass i Italien för det finns så mycket av den varan här på Malta. GB glassen som jag åt när jag var liten var inte alls lika god men på den tiden fanns inte så mycket mer att välja på och som barn är nästan all glass god oavsett var den är tillverkad. Vi gjorde isglass hemma av saft och kranvatten 🙂

   Like

 1. Hahaha! Gelati när den är som bäst. Hoppas verkligen att det inte var 30 grader där, för då hann nog glassen smälta innan killen kunde slicka i sig den 😉 En toppen ögonblicksbild!

  Liked by 1 person

 2. Wow, kanon slickeglassbild! 😉 och jag har smakat italiensk glass på plats. Det är bara nåt särskilt med den.
  Jag har verkligen frossat i glass i mina dar!
  Lidköpingsfredagskram!

  Liked by 1 person

 3. Glass när den är som bäst. De är gudagoda ! Fin ögonblicksbild med en mycket fin skärpa. Måste få fråga dig, men du behöver inte svara, ibland vill man hålla det hemligt 🙂 ,
  men vad använder du för objektiv t ex i den här bilden eftersom du kommit så nära trots att du är en bit ifrån ? 300,- 400- 500 zoomobjektiv ?

  Har inte hunnit svara på ett par kommentarer hos mig än men det kommer 🙂
  Önskar dig en fin fortsatt helg !
  Kram från Marie

  Liked by 1 person

  1. Har inga hemligheter alls och ja, jag använder oftast mitt zoomobjektiv Tamron 18-270 mm/3,5-6,3 med nackdelen att kameran blir lite tung att bära 😉 .

   Like

   1. Tack för infot. Alltid kul att veta lite kring bilden om vilket objektiv man använt så att man får en bättre förståelse hur man skapat en fin bild. Men också om man i framtiden vill skaffa sig ett nytt objektiv och genom att titta på bilder så får man en bra uppfattning om vilket objektiv man vill skaffa sig. Tack snälla för att du ville dela med dig av det.
    Önskar dig en jättefin fortsättning på söndagen. Här har vi under eftermiddagen fått både sol och värme, ca 22 grader. Jätteskönt !
    Stor kram från Marie

    Like

 4. Ja, italiensk glass är det bästa som finns. Är ju tysk som du vet. Vi hade många italienska gästarbetare i Tyskland som senare öppnade glassbarer.
  Läcker bild och bra tolkning till temat.

  Liked by 1 person

 5. Fin ögonblicksbild där han får balansera med två jätteglassar! Vi åt en hel del gelatos i Italien, men i ärlighets namn åt jag godare glass på Stockholms glasshus i våras. Ibland är vissa saker som Kejsarens nya kläder, säger tillräckligt många samma sak så tror alla att det stämmer. Det kanske är som med pizza, att italienarna var bäst på det en gång i tiden, men jag läste att Australien vann pizza-VM något år nyligen, vi lär oss alla av varandra, och då är det svårt att sitta ensam på tronen.

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star