23 replies to “A room with a view (220/366)

  1. Samma typ av fuktskador på husen, som i Venedig. Gondolfärden där var ingen höjdare, illaluktande vatten, och insekter, som stacks. Skulle jag bli bjuden på en resa dit igen, skulle jag tacka nej.
    Svante

  2. Åh, vad jag gillar den bilden! Och – det SKA va ett rum med utsikt, annars blir det för instängt. Här var husen konstnärligt präglade i sköna färger, wow! 😀

  3. Wow…..gillar verkligen den vackra bilden på alla sätt. Vacker med de olika färgerna på husen med dess fina blomsterdekorationer. De fina speglingarna i fönstren har du lyckats få med. Vackert. Speglingarna på vattytan gör sig väldigt fint med dess färg och harmonierar med husfasaderna.
    Underbar tolkning på temat !

  4. Så vacker bild… Vattnet, arkitekturen och gräset som skapar en snygg kontrast mot det guldiga och röda i bilden. Jag slutar nog aldrig att förundras över byggnadssätten i många länder, som Italien. Jag ser faror överallt, men det måste samtidigt vara väldigt vackert att vakan upp med den utsikten, balkong rakt över vattnet.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star