23 thoughts on “Aj ! (225/366)

 1. Ja, det ser verkligen ut som att han är skadad på riktigt! Va spännande med en medeltidsvecka!
  Än en gång vill jag tacka dej för den trevliga ”daten” och för drinken i går, verkligen kul att ses ”på riktigt”, hoppas det blir fler gånger! Nu är jag hemma igen i kyliga Sverige, och kan knappt fatta att jag nyss var på Malta? Tiden gick så fort, och jag hade sååå trevligt! Extra kul var ju att få träffa dej! Ha det nu fortsatt bra i värmen ♥ Varm Kram!

  Liked by 1 person

  1. Tack snälla Susjos, ja, det var verkligen roligt att träffa dig irl och jag uppskattade det mycket. Ha det så bra nu därhemma i kylan och tänk på att avståndet hit är som tur väl är inte så långt 😎

   Gilla

 2. Bra komponerad bild, säger mycket!
  En gång i tiden har jag sminkat skådespelare. Allt från kungen till soldater, även sårade och så rövare. Skitkul, så naturtroget det kan bli!
  Kram, Gerd

  Liked by 1 person

 3. Vilken himla tur! Men bra bild till temat! Blir mer och mer sugen på 365 bilder nästa år. Får se då. Tusen tack för alla dina kommentarer och att du ”hänger med” på resan! Du undrade lite om klimatet. Nere i södern var det 27-28 grader i skuggan på dagarna. Uppe i bergen är det 8-10 grader på morgonen. 20-25 runt lunch. Kommer oftast en regnskur på eftermiddan. En enda dag har det regnat i flera timmar och då gick vi på dinosarie-muséet.
  Kul och spännande att åka till Tanzania. Man kan ju uppleva mycket från en jeep också 🙂 Men jag är glad att jag och min man båda älskar att vandra. Vi kom på att vi vandrat de sista 4 åren nu. FAst både nu och Sydamerika blir det ju massa blandat.
  Vi har bott tre dagar ute i skogen utan internet så nu har jag mycket att ta igen. Blir ju inte så mycket tid vid datorn. Har kollat igenom en del av dina bilder och du är som alltid en fantastiskt duktig fotograf!!! Och om du vill ha ett tips om instagram så brukar jag fota med kameran, maila bilden till mig själv så jag får den i telefonen och sen lägga ut den på instagram. Lite omständigt kanske men jag är urkass på att fota med mobilen.
  Ta hand om dig! Kram

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s