11 replies to “Flythjälp (226/366)

 1. Kanonfin bild på en flythjälp. Hoppas den aldrig behöver användas dock. Det alltid så otroligt vackra blå färgen hos dig som jag gillar sååå mycket ! Och till den färgglada oranga färger är det helt perfekt i kontraster. Ljuset i bilden är som vanligt alltid lika bra.
  Önskar dig en riktigt härlig kommande helg Anita !
  Kram

  Liked by 1 person

 2. Haha, Beate har ju helt rätt inställning 😉 Världens färggladaste bild, var det ja! Då och då kommer jag på mig själv med att undra om ni har det lika färgglatt hemma, och om du klär dig så här färgstarkt också, eller om du håller det färgglada till fotobloggen och håller en mildare stil privat..? Snyggt är det i alla fall. Jag gillar också färg, men har mildare färger hemma. Perfekt då, att kunna njuta av härliga färger här i din blogg 🙂

  Like

  1. Haha.. tack för din kommentar snälla Annette. Nä, jag trivs inte alls i färgstarka kläder och hemma är det inte heller särskilt färgglatt, snarare milda lite varma färgtoner som kan brytas av en och annan färgstarkt tavla. Men jag gillar verkligen färg och blir glad av färg, gärna starka färger men inte på mina kläder och inte på våra möbler eller väggar, fast väggarna i köket målade vi ju faktiskt i färgen orange 😀

   Liked by 2 people

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star