25 replies to “Fasad (227/366)

 1. Såna här fasader är mina favoriter, gammalt, slitet, italienskt 🙂 En vacker gatuskylt som du fått med i bild som inte kunde ha ett mer passande namn. Snyggt att du tagit med den lite mer “brokiga” mittpelaren och som bildar en vacker kontrast mellan den mer gulfärgade fasaden och den mer grå med de bruna portarna. Vilket smide som gatulyktan hänger på ! Jag tycker du har fått en ett fint perpektiv i bilden på fasaden. Måste säga att jag beundrar de gamla byggnadsverken från förr både här i Sverige och utomlands. Mycket jobb ligger bakom.
  Du är skicklig i att se det vackra i en bild Anita !

  Önskar dig en fortsatt fin helg !
  Kram från Marie och Elsa, voff …. ! 🙂

  Liked by 1 person

 2. Via Romana. En sådan vacker skylt! Hela bilden strålar ju av konstnärlighet och sirlighet, gammalt och nött, stött.
  Älskar en sådan här vy och så fint komponerat. Det är faktiskt inte bara kameran som jobbar, det är fotografens öga också.
  Kram ♥

  Liked by 1 person

 3. Love it! Kompositionen av fotot är enasstående! Japp, det är nog ett av få uttalanden från mig som inte är fotobloggare i “fotospråk”. Gillar också kontrasten mellan elledningarna och gatulyktan. Otroligt läcker bild!

  Liked by 1 person

 4. Så vackert… Man kan nästan se romare från antikens Florens komma gående i sina togor på Via Romana. Älskar färgerna, så vackert tillsammans och fint med den utsirade lampfästningsanordningen (puh, långt ord…) För övrigt håller jag med Marie i allt hon skrev här ovanför 🙂

  Like

 5. Vilken härlig bild. Så många olika härliga färger den gamla dörren, fasaden, fönstren. Kanonbild som väcker nyfikenheten bakom bilden. 🙂

  Like

  1. När vi stod där och väntade på bussen så undrade maken vad sjutton det var jag fotograferade egentligen. Det är inte alltid som den ena ser vad den andra ser och det tycker jag är både intressant och roligt 🙂

   Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star