Eget tema: Matmarknad (228/366)

Img_7185-PSLämnar Malta och Italien för att istället besöka den stora marknaden utanför Kuching/Sarawak på Borneo.
Inte särskilt svårt att finna en och annan godsak när utbudet är så här stort hos bara en av många försäljare.

Önskade att hon tittat in i kameran med ett leénde men tänkte om. Det här är bättre för det var precis så här det var och det naturliga är oftast bäst.
Fast vid närmare eftertanke hade det mest naturliga ändå varit om hon faktiskt tittade in i kameran. Nu ska jag nog inte krångla till det här mer.
😀

2016_grön

23 replies to “Eget tema: Matmarknad (228/366)

  1. Oj så många läckerheter och färgrika som är uppdukat här. Jag blir hungrig 🙂 Snyggt val av skärpedjup så att man ser vad som är runt omkring huvudpersonen. Fint ljus och komposition.
    Ha en fortsatt fin söndagskväll !
    Kram

  2. Bortsett ifrån att jag bara dreglar här så tycker jag att du kom till helt rätt “insikt”. Tjejen ska ABSOLUT inte titta in i kameran. För då är det ju en pos oh inte “äkta” – typ à la FB alltså. Nej, den här bilden är mycket bättre. Dessutom är fotot ät bevis på att du är världens bästa mammarazzi 😉

  3. Vilken mysig bild 🙂 Vi har torgmarknad på Lilla torg här i Kristianstad varje dag och det är en otroligt skön känsla med en massa folk i rörelse.

  4. Fin bild som verkligen visar på torglivet. Ser ut att finnas mycket gott där och jag skulle gärna köpa något och provsmaka.

  5. Matmarknad är alltid roligt att gå på! Så mycket att titta på även om jag är kräsen och aldrig gillar nåt. Tycker bilden är bra som den är eftersom det är så hon faktiskt står just då!

  6. Wow … vilken marknad … mycket att titta på och härliga färger! Jag gillar hennes eftertänksamma ansikte … och lite drömmande. Undrar vad hon tänker på?

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star