27 replies to “Tjuvtitt (232/366)

 1. Här sitter jag med öppen mun igen. Alltså bakgrunden är ju suddig, vilket den ska vara, då du fokuserar på tjejen. Men hur f*n lyckades du med att få självaste Valletta på mobilen också suddig. För mobilfotot borde ju rimligtvis varit skarpt om tjejens händer. Helt otroligt och skitbra!

  Liked by 1 person

 2. Vilken snygg bild! Så perfekt med kvinnan i litet profil och alldeles lagom mycket kvar av överarmen som ramar in bilden. Och så Valletta som syns litet diffust i bakgrunden. Otroligt fint. Sedan steg två, som får mig att känna att jag borde läsa boken som ligger här, om photoshop för digitalfotografer. Så läcker effekt med Valletta som syns på hennes display! Själv kan jag bara justera kurvor, nivåer, mättnad och kontrast. Vår tioåring är till och med bättre än jag på att redigera bilder 😮

  Liked by 1 person

   1. Du är en fantastisk fotograf. Samtidigt förstår jag att det inte hjälper så mycket att höra det, när du själv inte tycker att du får de resultat du vill ha. Tror du inte att det handlar om att det är ett utvecklingssteg på gång? Då brukar det i alla fall i andra sammanhang kännas som man står still, eller värre, tar ett eller flera steg tillbaka. Jag vet ju inte hur du tänker dig slutresultatet, men i mina ögon är dina foton enastående.

    Liked by 1 person

 3. Förstummad av beundran. Bilden är ett litet mästerverk. Motivet är klockrent, skärpa kontrast och färgmättnad likaså. Men pricken över i är tanken och infallsvinkeln till tematolkningen. Brilliant!
  @svar: “hänga i garaget” = tillbringa mycket tid där. Och ja färgen var verkligen iögonfallande… Tack för din kommentar.

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star