23 thoughts on “Favorit (233/366)

 1. Fina färger. Tänkte skriva om elkablarna jag också, hoppas det inte blir några fel, för det kan inte vara lätt att hitta felen med detta trassel. Ser precis ut, som det gjorde hos morfar, och mormor, på Skånegatan 59, Södermalm, Stockholm. Detta var i början på 50 talet, och de hade inte fått växelström där då.
  Svante

  Liked by 1 person

  1. Tack Svante, tänkte inte själv på kablarna och trasslet, förmodligen för att det är en vanlig syn här. Lite svårt att förstå varför man inte tar bort de gamla när man drar nya, klart att det blir trassligt.

   Liked by 1 person

 2. Håller helt med dig om dina favoriter. Tycker dessa färger samspelar så vackert på Malta. Å min favo fotobloggare är du, men det vet du ju redan.

  Svar: Tack för ditt långa svar. Är otroligt glad att fler än bara foto-okunniga jag reagerade på bilden i mobilen 🙂 Du är inte bara en mästerfotograf utan en mästare i Photoshop också 🙂

  Liked by 1 person

  1. Nu fattade jag vad du menade med dela. Dela med följare är bara de som du accepterat som följare, dela direkt måste vara alla personer publikt, alltså utan sekretess.
   Jag har inte det valet själv. Det åker ut publikt hos mig. Kram 😀

   Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s