23 thoughts on “Favorit (233/366)

 1. Fina färger. Tänkte skriva om elkablarna jag också, hoppas det inte blir några fel, för det kan inte vara lätt att hitta felen med detta trassel. Ser precis ut, som det gjorde hos morfar, och mormor, på Skånegatan 59, Södermalm, Stockholm. Detta var i början på 50 talet, och de hade inte fått växelström där då.
  Svante

  Liked by 1 person

  1. Tack Svante, tänkte inte själv på kablarna och trasslet, förmodligen för att det är en vanlig syn här. Lite svårt att förstå varför man inte tar bort de gamla när man drar nya, klart att det blir trassligt.

   Liked by 1 person

 2. Håller helt med dig om dina favoriter. Tycker dessa färger samspelar så vackert på Malta. Å min favo fotobloggare är du, men det vet du ju redan.

  Svar: Tack för ditt långa svar. Är otroligt glad att fler än bara foto-okunniga jag reagerade på bilden i mobilen 🙂 Du är inte bara en mästerfotograf utan en mästare i Photoshop också 🙂

  Liked by 1 person

  1. Nu fattade jag vad du menade med dela. Dela med följare är bara de som du accepterat som följare, dela direkt måste vara alla personer publikt, alltså utan sekretess.
   Jag har inte det valet själv. Det åker ut publikt hos mig. Kram 😀

   Gilla

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s