Spelglädje (234/366)

IMG_7876-PSAtt spela på hästar kan vara till glädje för vissa och för andra tvärtom. För min del åkte vi till Malta Racing Club för att fotografera,
också ett slags spel, iallafall en slags utmaning att med kameran försöka fånga rörelser och sen hoppas på glädjande bildresultat.
😀

2016_grön

25 replies to “Spelglädje (234/366)

  1. Tack Kristallina, håller med till fullo, tycker vi människor kan roa oss med att sparka på en boll eller springa själva istället för att tvinga djur till något de inte själva valt att göra !

   Liked by 1 person

 1. Fin bild du tagit. 🙂 Vinnaren eller? Spelade på trav innan och var på Jägersro. Fick en bild på Stig H på hans häst efter att han vunnit. Spelar inte längre, ett himla jobb att följa med utvecklingen hos hästarna. Blir en Harry Boy då och då.

  Liked by 1 person

 2. Å, en travbild till! Har du varit iväg igen, eller är det från förra tävlingen? Snyggt blev det i alla fall. Musklerna på hästen syns så bra när den är blank av svett. Fint fotat just i svävögonblicket också, inte en hov i marken och gruset som stänker. Vilken fin skärpa du fått till, och fint ljus. Jag gissar att du fotade efter att han vunnit och är på väg för segerintervju?

  Liked by 1 person

 3. Bilden minner mig om mitt besök på Malta i september 1994. Då besökte jag travbanan där en tävlingsdag. Det blev inte mycket spelglädje, men jag var glad ändå då det var en trevlig upplevelse.

  Liked by 1 person

 4. Jamen vad fint du ha fått till det på dethär svåra temat! Jag ha rent av tänkt att jag måste gå på en fotbollsmatch för att få en spelglädje bild, är inte det minsta intresserad av fotboll, men skulle va en utmaning och kanske man skulle lära sej nåt rent av… 🙂

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star