21 replies to “Ryggläge (237/366)

 1. Vilken intressant bild! För det första så passande till temat, kul tolkning! För det andra så snyggt med de skarpa färgerna på shortsen. Det slog mig direkt när jag såg fotot, att så färgglada och framförallt korta och tighta shorts har jag inte sett i Sverige på killar sedan… ja, var det 90-talet kanske..? Så kul med ett helt gäng i samma stil, men helt annan stil än här.

  Liked by 1 person

 2. Ryggläge, här hade jag förväntat mig en annan bild 😀 Men, underbart. Här ryggar man inte för någonting annat än färgglädje 😀 strålande!
  Tänkte på dig idag, men du är ju långt ifrån Italien. Jag har en när/kär på Kreta just nu också.
  Kram!

  Liked by 1 person

 3. Inte en bild jag väntade mig. Men, så bra då. Det ger mig anledning att tänka nytt.
  Jag skulle gärna ta rygg på det gänget och ta en tur till Comino för bad i the Blue lagoon.

  Like

 4. Kreativt val av bild för temat. Hade jag aldrig grejat 🙂 Härliga färger på killarnas shorts. Jag tänkte när jag såg bilden att här pratas det för fullt om något och tittar man på affischerna så kanske en resa kan vara aktuellt för dessa åersoner. Härligt ljus.

  Tänkte också på dig idag när jag hörde om jordbävningen i Italien och var glad för att du inte var där nu.
  Sköt om dig och ta hand om dig Anita !
  Kram från Marie

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star