20 replies to “Eget tema: Solenergi (241/366)

 1. Smarta lösningar för att spara energi och minska utsläpp, välkomnas alltid 😀
  Men jag, som du, promenerar helst. Då behöver man ingen P-plats och man får motion, som ger personlig energi 😀
  Fint foto, älskar gamla smala gränder!
  Kram!

 2. En perfekt bild till temat såklart! Med tanke på att gränderna är ganska trånga och “mopeden” ändå ganska bred så skulle jag nog också föredra att gå, helt klart. Men idén är god tycker jag!

 3. Jag är nu i Florens och hade gärna åkt en sådan tillbaka till hotellet, benen rätt möra efter dagens vandring i staden + värmen som man e lite ovan med…

  1. Nej, det var några veckor sen, vi åker nog till Sicilien nästa helg. Ha det så jättebra i Italien, finns ju så mycket att se 😀

   1. Javisst är Italien fint land och här i Florens finns massor att se, alla dessa fina gamla byggnader, broarna och alla statyer här och där. Värmen +35 idag gör att man inte orkar med allt man tänkt! Imorgon fortsätter vi till Pisa.

 4. Spännande tema och en klockren bild till det! Ser lite trångt ut … tror jag också hellre vill gå för egen maskin 🙂

 5. Vilket kul tema, hoppas set kommer nästa år 🙂 Vacker bild också. Så fint ljuset letar sig ned, trots att gränden är så smal och byggnaderna höga. Vilken kontrast det skulle vara att jämföra en gata i New York och en gata i Florens. I NY promenerade vi i skugga nästan hela tiden och det mesta var grått. I Florens är det ju vackert, vilket du fångat i bilden.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star