25 thoughts on “Pausar (242/366)

  1. Vilken vacker fjäril! Har aldrig sett en sådan med ett så fint mönster i beige och vitt. Måste vara en maltesisk variant, då h*n smälter in perfekt i omgivningen med alla typiska hus på ön. Snyggt! Gillar fjärilens antenner också. De ser ut som mini golfklubbor 😉

    Liked by 1 person

  2. Så fin kontrast mellan pelargonen och fjärilen, och fin vinkel och skärpa så att man ser hela vingen, benen och spröten så tydligt. Apropå pelargoner skall jag plantera våra i krukor och ta in för övervintring nu. Tänk att vi kommit dit redan, men jag tycker faktiskt att det är skönt med svalare väder.

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s