Utanför mitt fönster (245/366)

IMG_0862-0-PS-0-CUtanför mitt fönster tar jag ofta en paus från arbetet på vårt lilla kontor som finns på andra sidan fönstret.
Här på terrassen, sex våningar upp har jag funnit flera motiv till fotoutmaningen och nu fann jag visst ett till.
😀

2016_grön

19 replies to “Utanför mitt fönster (245/366)

 1. Jo, den fina terassen är en aldrig sinande källa av fina fotoobjekt. Åsså kan jag inte låta bli att skratta lite – sopskyffeln är framme liksom sopborsten för att inte tala om den prydligt upphängda vattenslangen:-)

  Liked by 1 person

 2. Jag är fascinerad av fönstret och den härliga altanen. Och så tänker jag på hur lätt det är att leva i värmen. En top och en kort kjol. Klädkontot blir aldrig dyrt heller 😀
  Mysigt. Kram ♥

  Liked by 1 person

 3. En bild som speglar en härlig omgivning. En mkt kreativ bild du har skapat och som jag verkligen gillar. Vad skönt det måste vara att ha sin härliga terass utanför sitt kontor och vackra blommor finns det också ser jag. En terass där ni har många härliga stunder anar jag.

  Liked by 1 person

 4. Trevligt! Förstår att du kan koppla av där då och då och att du hittade en hel del motiv till utmaningen. Väldigt fin spegling där det finns mycket att se. Lite avundsjuk blir man allt 😉

  Liked by 1 person

 5. Snyggt! Det blir väl aldrig tråkigt på jobbet med kontoret beläget där.
  Jag ler när jag läser BP:s kommentar. Hon har som vanligt fångat detaljerna. Inget går hennes öga förbi.

  Liked by 1 person

 6. Vilken utsikt ni har, så vackert! Och så vackert med alla blommor, jag förstår att insekterna dras till dem. Vädret är litet annorlunda här hos oss, till skillnad från dig har jag fleecetröja i dag 😉

  Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star