Räddad (247/366)

IMG_1383-0-PSDen här lilla söta gröna insekten hade förvirrat sig in i vår lägenhet och satt och längtansfullt tittade ut genom fönstret. Hämtade ett blad som den snällt klev upp på och släppte ut den bland växterna. Fast det syns ju inte att den är räddad så mina rader får räcka som bevis.

2016_grön

21 thoughts on “Räddad (247/366)

  1. Å som tack för hjälpen att blivit räddad ur lägenheten och kunna återse dina växter igen poserar han så fint för dig! Det är en fin liten insekt. Har aldrig sett nå’t liknande förr. Läste precis Jag:s kommentar och jag tycker att nämnet ”bärfis” är en aningen förolämpande för den söta insekten 😉

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s