Sittvänligt 246/366)

IMG_0200Sittvänligt eller inte så sitter han där han sitter och ser ut att vilja sitta kvar ett bra tag för att läsa sin bok och dricka sin Cisk nere på The Strand
här i Sliema. Om han har något annat att sitta på vilket han har och ändå väljer att sitta som han har valt att sitta måste det vara sittvänligt.
😐

2016_grön


Publicerat

i

Comments

18 responses to “Sittvänligt 246/366)”

 1. Kattas Betraktelser Avatar

  Jag gillar din bild!

  1. maltanita Avatar

   Tack, gillar att du skrev en kommentar 😀

 2. evacarolasvensson Avatar

  Ja kanske hårt om han inte har något att sitta på, men med den där utsikten så spelar det nog ingen roll hur hårt det är underlaget. Härlig bild, den ger en glädje och lugn.

 3. Lantlivsbilder Avatar

  Det är väl aldrig så kallt hos er att man kan få blåskatarr av att sitta ute. Fin bild fick du till.
  Svante

  1. maltanita Avatar

   Tack Svante, det kallaste jag varit med om här på ön var förrförra vintern då temperaturen sjönk till hela +5 ! Inte bara jag som tyckte det var kallt, många av malteserna hade nog aldrig upplevt en sån kyla.

   1. Lantlivsbilder Avatar

    Svensk sommartemperatur, många dagar.
    Svante

 4. 365anne Avatar

  Det är så granna färger där hos dig, till och med solglasögonen är granngröna 🙂 Jag blir så glad av att titta på dina bilder 🙂

  1. maltanita Avatar

   Tack snälla Anne det är verkligen en glädje att kunna förmedla glädje med sina bilder ❤❤

 5. bpz3 Avatar

  Där skulle jag gärna vilja sitta och njuta av en cigg, en öl och en riktig bok. Å han njuter ju för fullt, det syns. Skulle jag också göra, då jag ju förutom boken har en fantastisk utsikt också-)

  1. maltanita Avatar

   Tack Beate, tror det är en skinnbagge och det låter iallafall bättre än en bärfis 😉

 6. Kort och gott Avatar

  Snyggt komponerad bild, gillar färgerna i bilden och den avslappnade mannen i förgrund. Han ser ut att kunna njuta av livet!

 7. asanordvall Avatar

  Lite hårt kanske men det ser härligt ut att sitta där vid vattnet. Härliga färger som alltid i dina bilder 🙂

 8. Susanne Avatar

  Ser ju toppen ut att sitta där, skulle gärna tänka mig de!

 9. Violen på Brandholmen Avatar

  En sittvänlig miljö trots att sittunderlaget säkert är i hårdaste laget! Älskar dina maltesiska färgglada båtar!
  Ha det bra på din ö!

 10. Marie i skrifvarstugan Avatar

  Han passar verkligen in i bilden bland de färgglada båtarna. Kul att han har färger som verkligen matchar varandra. Att sitta där på det hårda skulle inte bekomma mig med den utsikten 🙂

 11. Anki A Avatar

  Han ser ut att ha det bra där … och sitter säkert bra också 🙂 En härlig miljö och fantastiska färger – gillar hans knallgröna glasögon!

 12. annettejuhlin Avatar

  Så mysigt det ser ut 🙂 Jag tittade och tittade på fotot, och kunde inte bli klok på vad det var som jag inte fick grepp om. Men plötsligt kom jag på det, det är hans olika attribut. Av någon anledning förknippar jag bilder på läsning med drycker som te eller kanske vin, men hur ofta ser man någon dricka öl (det är väl öl?) och röka samtidigt som personen läser? Det sker förstås i verkligheten, men på bild tror jag aldrig att jag sett det. Undrar hur det kommer sig..?

  1. maltanita Avatar

   Roligt och väldigt uppskattat när du analyserar en bild som du så ofta gör. Det där tänkte jag faktiskt inte på, tror inte det är så ovanlig iallafall inte här men själv skulle jag aldrig sitta ute och läsa en bok med en öl i handen 😉
   För mig är det något annat som stör i bilden, har haft den ett bra tag, sen i våras och hade egentligen tänkt kasta den för jag kom inte på vad det var som var fel. Frågade maken och han bara kommenterade med att säga “varför har du tagit en bild på den där gubben ” 😉 Alltså inte helt rätt person att fråga iallafall inte just då. Ibland kan han bli ganska så trött på att jag ber honom att kika på mina bilder så ofta men har ju ingen annan att fråga 😐 Nåja, bilden kom till användning till slut och gåtan vad som jag inte tycker om med den lär förbli olöst 😀

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: