Sittvänligt 246/366)

IMG_0200Sittvänligt eller inte så sitter han där han sitter och ser ut att vilja sitta kvar ett bra tag för att läsa sin bok och dricka sin Cisk nere på The Strand
här i Sliema. Om han har något annat att sitta på vilket han har och ändå väljer att sitta som han har valt att sitta måste det vara sittvänligt.
😐

2016_grön

18 replies to “Sittvänligt 246/366)

  1. Tack Svante, det kallaste jag varit med om här på ön var förrförra vintern då temperaturen sjönk till hela +5 ! Inte bara jag som tyckte det var kallt, många av malteserna hade nog aldrig upplevt en sån kyla.

   Liked by 1 person

 1. Där skulle jag gärna vilja sitta och njuta av en cigg, en öl och en riktig bok. Å han njuter ju för fullt, det syns. Skulle jag också göra, då jag ju förutom boken har en fantastisk utsikt också-)

  Like

 2. Så mysigt det ser ut 🙂 Jag tittade och tittade på fotot, och kunde inte bli klok på vad det var som jag inte fick grepp om. Men plötsligt kom jag på det, det är hans olika attribut. Av någon anledning förknippar jag bilder på läsning med drycker som te eller kanske vin, men hur ofta ser man någon dricka öl (det är väl öl?) och röka samtidigt som personen läser? Det sker förstås i verkligheten, men på bild tror jag aldrig att jag sett det. Undrar hur det kommer sig..?

  Liked by 1 person

  1. Roligt och väldigt uppskattat när du analyserar en bild som du så ofta gör. Det där tänkte jag faktiskt inte på, tror inte det är så ovanlig iallafall inte här men själv skulle jag aldrig sitta ute och läsa en bok med en öl i handen 😉
   För mig är det något annat som stör i bilden, har haft den ett bra tag, sen i våras och hade egentligen tänkt kasta den för jag kom inte på vad det var som var fel. Frågade maken och han bara kommenterade med att säga “varför har du tagit en bild på den där gubben ” 😉 Alltså inte helt rätt person att fråga iallafall inte just då. Ibland kan han bli ganska så trött på att jag ber honom att kika på mina bilder så ofta men har ju ingen annan att fråga 😐 Nåja, bilden kom till användning till slut och gåtan vad som jag inte tycker om med den lär förbli olöst 😀

   Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star