Handkraft (249/366)

IMG_8893-PS-zHär behövs nog lite handkraft så kan det (kanske) återbli som det för länge sedan en gång varit. Har man inte lust med det så kan man med händernas kraft sopa rent, vattna växterna eller rista in något i väggen som så många andra gjort. Orkar man inte med något av allt
detta så hänger det en käpp här som man med händernas kraft kan stödja sig på för att sen bara stå och betrakta och begrunda.
😀

2016_grön

15 replies to “Handkraft (249/366)

  1. Hahaha! Kan inte låta bli att skratta här. Anledningen är jag helt osökt kom att tänka på vår tvättstuga där jag bor. Det ser faktiskt precis lika prydligt och fint ut med alla städningsredskap som du visar. Fast bakgrunden är en annan om man säger så. Din bakgrund är sååååååå mycket charmigare än min gråa kakelvägg (å det trots att tvättstugan är sprillans nytt)

    PS. Älskar din färgglada och kontrastrika bild 🙂 DS

    Liked by 1 person

  2. Vackra gamla dörrar och lås som jag gillar. Så snyggt med rejält slitet. Dörrfärgen går bra ihop med blomkrukornas färg och ordning och reda, det är bara att hugga tag i ett skaft hos den som känner sig städsugen 🙂

    Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star