Handkraft (249/366)

IMG_8893-PS-zHär behövs nog lite handkraft så kan det (kanske) återbli som det för länge sedan en gång varit. Har man inte lust med det så kan man med händernas kraft sopa rent, vattna växterna eller rista in något i väggen som så många andra gjort. Orkar man inte med något av allt
detta så hänger det en käpp här som man med händernas kraft kan stödja sig på för att sen bara stå och betrakta och begrunda.
😀

2016_grön

15 thoughts on “Handkraft (249/366)

  1. Hahaha! Kan inte låta bli att skratta här. Anledningen är jag helt osökt kom att tänka på vår tvättstuga där jag bor. Det ser faktiskt precis lika prydligt och fint ut med alla städningsredskap som du visar. Fast bakgrunden är en annan om man säger så. Din bakgrund är sååååååå mycket charmigare än min gråa kakelvägg (å det trots att tvättstugan är sprillans nytt)

    PS. Älskar din färgglada och kontrastrika bild 🙂 DS

    Liked by 1 person

  2. Vackra gamla dörrar och lås som jag gillar. Så snyggt med rejält slitet. Dörrfärgen går bra ihop med blomkrukornas färg och ordning och reda, det är bara att hugga tag i ett skaft hos den som känner sig städsugen 🙂

    Gilla

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s