Gräsligt (256/366)

img_1895I ett skyltfönster i Taormina på Sicilien.
Eftersom turisterna är många i den lilla staden är också utbudet stort av alltifrån billigt krimskrams till dyrare konstverk.
Innanför den här butikens dörrar fanns ett stort urval där allt var unikt och skapat för hand. Från billigt smått till dyrt och större.
Den här färgstarka skapelsen kan tyckas vara gräsligt ful, förfärlig, för mycket eller lite rolig, chic, tjusig, eller vad man nu kan tycka.

Tror du jag köpte den ?

Tusen tack för alla era kommentarer och gissningar.
Jo, jag köpte den, trots att maken tyckte den var gräslig, trots att den var dyr och trots att jag är medveten om att jag ibland gör impulsiva inköp som jag efteråt ångrar. Men än ångrar jag ingenting men kan medge att den är lite svårplacerad här hemma och har ännu inte funnit sin rätta plats. I förrådet ska den iallafall inte hamna, där är det redan fullt
😕

2016_grön

18 replies to “Gräsligt (256/366)

 1. Ja, åtminstone är den unik och ett äkta konstverk. Personligen tycker jag att den faktiskt är gräslig och det skulle förvåna mig om du köpte det. Men eftersom du älskar hundar så kanske du slog till ändå, men jag tror inte det.
  Bilden är iaf perfekt till temat enligt mig;-)

  Liked by 1 person

 2. “To much” skulle jag nog själv beskriva den. Inget som skulle passa hemma hos mig. Samtidigt måste jag nog säga att den är väldans kreativ och färgglad. Men jag tror inte att den står hemma hos dig… fast vem vet 😉

  Liked by 1 person

 3. Ha ha ha! Nu hade du ju redan skrivit att du köpte den, men jag hade nog faktiskt gissat på det ändå även om den aldrig skulle få sätta hovarna innanför min dörr. Lite fulsnygg och ganska rolig ändå!

  Liked by 1 person

  1. Hmm.. tack Lena, men skulle vid närmare eftertanke kanske inte köpt den för den passar ingenstans här hemma 😕 och inte kan jag ge bort den för de flesta får nog samma “problem” 😉

   Like

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star