Gräsligt (256/366)

img_1895I ett skyltfönster i Taormina på Sicilien.
Eftersom turisterna är många i den lilla staden är också utbudet stort av alltifrån billigt krimskrams till dyrare konstverk.
Innanför den här butikens dörrar fanns ett stort urval där allt var unikt och skapat för hand. Från billigt smått till dyrt och större.
Den här färgstarka skapelsen kan tyckas vara gräsligt ful, förfärlig, för mycket eller lite rolig, chic, tjusig, eller vad man nu kan tycka.

Tror du jag köpte den ?

Tusen tack för alla era kommentarer och gissningar.
Jo, jag köpte den, trots att maken tyckte den var gräslig, trots att den var dyr och trots att jag är medveten om att jag ibland gör impulsiva inköp som jag efteråt ångrar. Men än ångrar jag ingenting men kan medge att den är lite svårplacerad här hemma och har ännu inte funnit sin rätta plats. I förrådet ska den iallafall inte hamna, där är det redan fullt
😕

2016_grön


Publicerat

i

Comments

18 responses to “Gräsligt (256/366)”

 1. evacarolasvensson Avatar

  Jag håller med dig den var inte vacker, men den var cool! Ibland kan oväntade saker i ett hem vara ett kul inslag. Ja jag tror att du slog till, hi hi

 2. Kristallina Avatar

  Tycker det är lite för mycket av det goda men samtidigt är den rolig. På rätt plats i en lägenhet kan det bli en “eyecatcher”. Tror också du köpte den.

 3. Marie i skrifvarstugan Avatar

  Den var allt lite roligt men inte direkt vacker. Fast på rätt plats så kan den nog vara till prydnad 🙂 Jag tror också att du slog till på den 🙂

 4. mallan Avatar

  Hi, hi, inte min melodi. Jag tror inte du köpte den! 🙂

 5. bpz3 Avatar

  Ja, åtminstone är den unik och ett äkta konstverk. Personligen tycker jag att den faktiskt är gräslig och det skulle förvåna mig om du köpte det. Men eftersom du älskar hundar så kanske du slog till ändå, men jag tror inte det.
  Bilden är iaf perfekt till temat enligt mig;-)

 6. annicaaktiv Avatar

  Färgglad 😀

 7. Kort och gott Avatar

  Väldigt färgglad hund, spännande med kurbitsmålningar på bogen i kontrast till panterfläckig svans. Tror inte att att du slog till på hunden men på halsbandet som hänger på svansen!!

 8. Freja Avatar

  Jag tycker den är superkul, hade gärna haft den här hemma om jag nu hade några prydnader alls… Om den tål regn hade jag kunnat ha den på gården!

 9. obontjillevippen Avatar

  Hjälp! Perfekt till temat, för den är verkligen gräslig. Inte ens kul. Bara ful.

 10. thyrakristina Avatar

  Jag tycker inte den är vacker men den har en attityd och en coolhet…dock får den inte bo hemma hos mig!! 🙂

 11. Anki A Avatar

  Klockrent till temat … den är gräslig! Och jag tror inte du köpte den … eller?

 12. Susanne Avatar

  Fulsnygg tycker jag och verkligen annorlunda! Men tror du köpte den, den ser ut att vara i lagom storlek att packa med sig.

 13. Violen på Brandholmen Avatar

  Den är då inte vacker men drar blickarna till sig! Kan tänka mig att barn gillar den!

 14. nattsyrransphoto Avatar

  “To much” skulle jag nog själv beskriva den. Inget som skulle passa hemma hos mig. Samtidigt måste jag nog säga att den är väldans kreativ och färgglad. Men jag tror inte att den står hemma hos dig… fast vem vet 😉

 15. Lena Avatar

  Ha ha ha! Nu hade du ju redan skrivit att du köpte den, men jag hade nog faktiskt gissat på det ändå även om den aldrig skulle få sätta hovarna innanför min dörr. Lite fulsnygg och ganska rolig ändå!

  1. maltanita Avatar

   Hmm.. tack Lena, men skulle vid närmare eftertanke kanske inte köpt den för den passar ingenstans här hemma 😕 och inte kan jag ge bort den för de flesta får nog samma “problem” 😉

   1. Lena Avatar

    Ja den smälter ju inte precis in i omgivningen 🙂

 16. Mias Mix Avatar

  Haha! Möjligen så ful så den blir rolig 🙂 Men nej den är nog mer gräslig 🙂

Tack för din kommentar

WordPress.com.

Translate »
%d bloggers like this: