Charmar (259/366)

img_2020-1-ps1-xNär vi var ute och åt på kvällarna i Taormina fick jag nästan lite Lady och Lufsen känsla trots att vi inte åt spagetti. Det var en speciell, lite romantisk atmosfär. Borden var utställda i de smala gränderna och restaurangerna låg tätt. Spelemän kom förbi som med sin musik gav
lite extra stämning innan de drog vidare till restaurangen intill efter att med mössan i hand gått runt och samlat in lite slantar.

img_2017-xTaormina är en liten stad högt belägen utmed bergssluttningen på den östra kusten av Sicilien med utsikt över Medelhavet.
Vissa städer trivs man i andra blir man förälskad i. Taormina är en sådan, den charmar och man återvänder gärna.

2016_grön

19 replies to “Charmar (259/366)

  1. Vad inbjudande det ser ut i gränden och att dessutom få sitta där och äta gott till musik, kan ju inte bli så mycket bättre 🙂 Du har fångat den fina miljön så man kan tro det är ett vykort. Vackert och charmigt. Det första min blick la märke till var den läckra turkosa restaurangskylten i gränden.

  2. Så himla romantiskt! Den staden skulle jag totalt förälska mig i. Gilla de handmålade “gladskyltarna” som är så charmiga och förstärker intrycket av en mysig liten stad.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star