Vy (260/366)

img_1969-1-psVy över Taormina och i bakgrunden syns Etna, Europas högsta aktiva vulkan. Såg vid några tillfällen att rök kom ut från vulkanen men oftast låg det moln ivägen. På den övre bilden syns också Etna men från en annan vinkel, här tillsammans med medelhavets blå vatten.
Valde två bilder för att bättre försöka ge en uppfattning om hur det verkligen ser ut.

2016_grön

22 thoughts on “Vy (260/366)

  1. Det var en fin vy :)Extra plus då du fått Etna i bakgrunden! Vi var för några år sedan och trampade runt i askan vid Etna men kom oss tyvärr inte upp till Taormina som finns kvar på önskelistan att besöka 🙂

    Liked by 1 person

  2. Stort tack för att du valde två bilder här, för vyerna skiljer sig ju åt en del. Båda är helt fantastiska och min favo blir nog tvåan. Husen där ser ut som om någon klistrat dit dom. Otroligt läckert!

    Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s