Kattpromenad (265/366)

img_2401-0-psIbland får man välja det enkla, lite lustigt att skylten är på engelska nu när jag är i Stockholm med kameran.

Är fortfarande osäker på hur bilderna blir när det skiljer så mycket från min skärm jag är van vid hemma på Malta.
Det får bli en glad överraskning när jag kommer hem och inte tvärtom, då får jag istället lära mig att kalibrera.
😀

2016_grön

.

18 replies to “Kattpromenad (265/366)

 1. Jag såg en likadan skylt på Dollarstore i Ljusdal i måndags, och där är inga skyltar på Svenska. Stockholmare vill ju verka internationella också.
  Svante

  Liked by 1 person

 2. Ja det var ju lustigt att den inte var på svenska när du nu ändå är här. Klockrent till temat dock.
  Jaa du, det där med att kallibrera skärmen skulle nog jag också behöva lära mig, kollade lite snabbt på nätet men som alltid förutsätter alla att man har photoshop så jag får leta vidare i google-djungeln.

  Like

 3. En himla söt skylt med en glad katt som inte blev överkörd;-)
  På min skärm är det förutom motiven ingen skillnad på kvalitén tycker jag. Ska faktiskt kolla lite bakåt i dina inlägg om jag ser någon skillnad. Det är ju alltid intressant att jämföra.

  Svar: Stort tack för ditt mejl. Kommer att mejla till dig senare under kvällen:-)

  Like

 4. Kul bild på söt skylt! Angående färgen på skärmen…Här hemma har jag en äppeldator och på jobbet har jag en PC. På min jobbdator har alla mina bilder en blå ton, har försökt att kalibrera färgen, lyckades inte, begärde IT support, de fick inte heller till färgen. Nu hoppas jag att ni andra har ungefär samma färg på bilderna som på min hemdator… annars måste jag fixa vitbalansen i kameran…..

  Liked by 1 person

 5. Gullig skylt. Det verkar ju “mera trendigt” för svenskarna med engelsk text. Dessutom blir det mera internationellt med tanke på olika nationaliteter som befinner sig här i lilla Sverige. Ett slags sätt att “vidga vyerna” för att känna sig mera uppmärksammad eftersom det är fler som behärskar engelska än det svenska språket. Frågan är då – Kommer svenskan försvinna helt i framtiden? En skrämmande tanke. :/

  Liked by 1 person

Thanks for stopping by. Your feedback is valuable

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star